Kuva: AOP

Kim Kardashian julkaisi fanien mielestä vaarallisen yhteiskuvan lastensa kanssa: 'Missä kypärät?'

16.09.2019 12:15 - Milena Raappana

Kim Kardashianin tuore kuva on saanut yli 2,5 miljoonaa tykkäystä, mutta myös kauhistuneita kommentteja.

Tosi-tv-tähti Kim Kardashian, 38, on ollut useasti kritiikin kohteena sosiaalisessa mediassa etenkin, kun kyse on hänen lapsistaan ja kasvatustavoistaan. Uutisoimme aikaisemmin Kimin julkaisemasta närkästystä herättäneestä kuvasta, jossa hänen kuusivuotiaalla tyttärellään North Westillä on hillittömän kokoiset rengaskorvakorut

Tällä kertaa fanit ovat älähtäneet Kimille kuvasta, jossa North ja yksivuotias Chicago West ovat hevosen selässä ilman ratsastuskypäriä. Kuvassa Kim puolestaan pitelee hevosta riimunnarussa.

Yli 2,5 miljoonaa tykkäystä kerännyt kuva on saanut ihastelevia kommentteja. Yksi seuraajista kuitenkin kommentoi hieman surumielisenä ja turhautuneena, että odottaa hetkeä, kun ihmiset alkavat kritisoida kypärien puuttumista. Ja kauhistelevia kommenttejahan kuvaan tuli.

"Onko tuo turvallista ilman kypäriä?" yksi seuraajista kysyi.

"Missä on lapsien ratsastuskypärät? Tiedän, etteivät he välttämättä kunnolla ratsastaneet, mutta jos he tipahtaisivat = päävamma. Sanonpahan vain... henkilönä, joka työskentelee sairaanhoitajana ensiavussa", toinen kirjoitti.

"Tuo näyttää poikkeuksellisen vaaralliselta. Kenenkään ei pitäisi olla hevosen selässä ilman kypärää puhumattakaan kahdesta pienestä lapsesta kokemattoman käsittelijän kanssa, joka on vastuussa riimunnarusta", kolmas tylytti.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös: Kim Kardashianin veikeä jälkikasvu ihastuttaa somessa: "Ja kaikki sujui ensin niin hyvin..."

Lue myös: Kim Kardashianin vanhemmuutta arvostellaan tuoreen kuvan takia - ymmärrätkö syyn?

Lue myös: Kim Kardashianin tuore kuva Northista, 6, sai fanit huolestumaan: 'Et ole lainkaan hyvä roolimalli'

Kilpailut

Uusimmat