Kuva: AOP

Liam Hemsworth ei ole toipunut erosta - "Hän halusi lapsia Cyrusin kanssa"

16.09.2019 15:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Hemsworth ei etsi uutta suhdetta.

Poppari Miley Cyrus, 26, ja näyttelijä Liam Hemsworth, 29, vahvistivat elokuussa eronneensa. Pari ehti olla aviossa viime joulukuusta lähtien. Cyrus on jo löytänyt huhutusti uuden suhteen tosi-tv-kaunotar Kaitlynn Carterista, sillä kaksikko on viettänyt runsaasti aikaa yhdessä.

Hemsworthia lähellä oleva lähde on kertonut Hollywood Life -lehdelle, että Hollywood-komistus ei ole vielä päässyt yli erosta.

- Liam työskentelee tuskan parissa ystäviensä ja perheensä kanssa. Hän on surullinen, ja hän joutuu käsitellä suurta asiaa, jossa odotti naisen olevan hänen tulevien lastensa äiti. Hän on niin murskana, että tuskin haluaa uutta suhdetta vielä pitkään aikaan.

- Liam jatkaa kyllä elämäänsä, mutta hänellä on suuria tunteita nyt käsiteltävänä.

Lähde myös paljasti, minkälaisen naisen Liam Hemsworth voisi haluta.

- Vastaus on hyvin yksinkertainen: Hän haluaa jonkun, joka on kuin Miley: Itsenäinen, vahva ja lahjakas. Liam rakastaa huumorintajuisia naisia ja sellaisia, jotka arvostavat perhettä yli kaiken.

MIley ja Liam ovat olleet on-off-suhteessa vuodesta 2009 lähtien. Pariskunta tapasi tiedettävästi ensimmäisen kerran The Last Song -elokuvan kuvauksissa.

Lue myös: Miley Cyrus ja huhuttu tyttöystävä kuvattiin jälleen yhdessä - eivät piilotelleet onneaan kuvaajilta

Lue myös: Liam Hemsworth kommentoi ensimmäistä kertaa kohueroa Miley Cyrusista - jäätävä piikki toimittajille

Lähde: Hollywood Life

Kilpailut

Uusimmat