Kuva: AOP

Miley Cyrus ja huhuttu tyttöystävä kuvattiin jälleen yhdessä - eivät piilotelleet onneaan kuvaajilta

27.08.2019 22:45 - Iiro Myllymäki

Miley Cyrus ja Kaitlynn Carter kuvattiin käsi kädessä suuntaamassa juhliin.

Laulajatähti Miley Cyrus, 26, on ollut viime aikoina otsikossa avioeronsa myötä. Nainen vahvisti aiemmin tässä kuussa eroavansa pitkäaikaisesta rakkaastaan, näyttelijä Liam Hemsworthista, 29. Eron syistä on spekuloitu, ja nainen on oikaissut huhuja julkisesti Twitterissä. Nainen kieltää, että suhde olisi päättynyt sen seurauksena, että hän olisi pettänyt miestään. Voit lukea Cyrusin puolustautumisesta enemmän tästä jutusta. 

Heti erouutisen jälkeen Miley Cyrus kuvattiin hyvin läheisissä tunnelmissa yhdessä tosi-tv-kaunotar Kaitlynn Carterin kanssa. Kaksikko kuvattiin suutelemassa Italiassa, ja paparazzikuvat levisivät laajalle. Lähteet ovat kertoneet, että Cyrus ja Carter olivat täysin toistensa pauloissa Hollywoodissa sijaitsevalla klubilla ja ”käytännössä harrastivat seksiä”.

Nyt huhuttu pariskunta on nähty jälleen yhdessä. He suuntasivat yhdessä MTV:n VMA-gaalan jatkojuhlille käsi kädessä. Naiset eivät peitelleet onnellisuuttaan valokuvaajilta vaan astuivat ulos autosta käsi kädessä salamavalojen välkkeeseen leveät hymyt kasvoillaan.

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Vain muutamaa tuntia aiemmin Miley Cyrus oli esittänyt VMA-gaalassa uuden kappaleensa Slide Away. Tunteikkaan balladin on tulkittu kertovan Cyrusin ja Liam Hemsworthin erosta.  

Lue myös: Viettelevän tyylikäs - Miley Cyruksen lookista kelpaa ottaa mallia

Lue myös: Kohuerosta toipuva Miley Cyrus saa tukea perheeltään: 'Tilanne on kuitenkin surullinen'

Lähde: Mirror

Kilpailut

Uusimmat