Kuva: Hanna-Maria Grönlund

Arttu Lindeman on ensimmäinen, joka on luovuttanut Selviytyjät Suomi -kisassa - paljastaa nyt miksi

16.09.2019 17:30 - Senja Rapila

22-vuotias tubettaja luovutti kisassa siksi, että suojeli itseään ja mainettaan.

Suomalaistubettaja Arttu Lindeman kertoo nyt YouTube-kanavallaan, miksi luovutti kesken kaiken Selviytyjät-kisassa. Tähti on tiettävästi ensimmäinen suomalainen, joka lopettaa kisan omasta päätöksestään.

- Lähdin sinne takki auki. Lähdin katsomaan kuinka pitkälle selviän, mutta enhän mä selvinnyt. Se rankkuus yllätti, kuinka rankkaa se oikeasti on. Eikä se ollut kivaa.Tällaiset asiat ajoivat mut siihen, että aloin pohtimaan ja haastamaan sitä, ja mun motivaatio siihen kilpailuun ja peliin alkoi häviämään, Lindeman avaa päätöstään videolla.

- Isoin syy siihen miksi lopetin sen kilpailun oli se, että sen paikan ekstriimien olosuhteiden, rankkuuden, raakuuden ja julmuuden ansiosta aloin pelkäämään itseni puolesta ja ehkä vähän suojelin itseäni.

Videolla Lindeman toteaa myös, että mikäli olisi jäänyt saarelle, hän olisi todennäköisesti muuttunut jälleen ihmiseksi, jota kritisoidaan somessa. Hän suojeli myös itseään huonolta maineelta päätöksen tiimoilta.

- Olen todella tyytyväinen siihen päätökseen, minkä tein.

Lindeman kertoo myös, että tavallisessa arjessakin hän jättää asiat sikseen, mikäli mielenkiinto hiipuu.

- Jos pelataan perheen kanssa joulupäivänä Monopolia, jos se ei tunnu hyvältä niin kuittaan sen pelin ja sanon, että moro nähdään seuraavassa pelissä.

Voit katsoa koko videon alapuolelta ja kuunnella suomalaistubettajan kaikki perustelut.

Lue myös: Arttu Wiskarin ravintolaan murtauduttiin, lupaa löytöpalkkion: "Minulla on tuhat euroa taskussa"

Lue myös: Stranger Things -tähden muodonmuutos hämmensi faneja: "Mitä sinulle on tapahtunut?"

Kilpailut

Uusimmat