Kuva: Shutterstock

Rihannan käytös teatterissa herättää paheksuntaa: "Töykeää"

17.09.2019 19:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Rihanna lähetti tekstiviestejä kesken Broadway-näytelmän.

Rihanna, 31, on nauttinut kulttuurista New Yorkin Broadwaylla ja käynyt katsomassa Slave Play -nimisen näytelmän. Nyt Rihannan käytös kyseisessä näytöksessä on herättänyt kiivasta keskustelua.

Näytelmän käsikirjoittaja Jeremy O Harris kertoi Twitterissä, että Rihanna oli ollut katsomassa hänen näytelmäänsä. Samalla hän kertoi, että Rihanna oli tullut näytelmään 15 minuuttia myöhässä ja tämän takia näytelmän alkua viivästytettiin. Hän myös kirjoitti, että Rihanna oli lähettänyt hänelle viestin kesken näytelmän ja hän oli vastannut tälle. Viestissään O Harris kutsui Rihannaa idolikseen eikä vaikuttanut olevansa moksiskaan naisen käytöksestä.

Monen Twitter-kommentoijan mielestä etenkin tekstiviestin lähettäminen kesken näytelmän on osoittanut huonoja käytöstapoja.

”Tekstaaminen esityksen aikana ei ole hyväksyttävää. Eikä sekään, että esitys aloitetaan myöhässä vain, koska yksi ajattelee olevansa muita maksavia asiakkaita parempi ihminen”, on yksi kommentoinut.

”Se, että Rihanna tekstaa käsikirjoittajalle kesken esityksen ei ole ok. Se on töykeää. Se, että tällaista käytöstä hehkutetaan on hullua ja loukkaavaa kaikkia esitystä työstäneitä kohtaan”, kommentoi toinen.

Jeremy O Harris vielä puolusteli Rihannaa lisää saatuaan paljon kommentteja.

”Olen nähnyt niin monia ’tavallisia yleisön jäseniä’ tekemässä aivan tuota samaa, jotta jaksaisin välittää siitä. Olen kiinnostuneempi teatterin kehittämisestä, ja ehkä kännykät ovat osa tuota muutosta”, mies kirjoitti.

Lue myös: Seksikästä, rentoa ja näyttävää - Rihannan tyylivinkeistä kannattaa ottaa mallia

Lue myös: Rihanna kiusoittelee fanejaan somessa - nähdäänkö tähti uudessa supersankarielokuvassa?

Lähde: Metro.co.uk

Kilpailut

Uusimmat