Kuva: AOP

Rihanna kiusoittelee fanejaan somessa - nähdäänkö tähti uudessa supersankarielokuvassa?

10.09.2019 16:45 - Milena Raappana

Laulaja Rihanna lisäsi kierroksia elokuvan ympärillä pyörivään huhumyllyyn.

Uuden Batman-elokuvan näyttelijöiden valinnasta on kuhistu medioissa paljon. Esimerkiksi joidenkin oli vaikea nähdä pääroolissa näyttelijä Robert Pattinsonia.

Nyt kuitenkin huomio on siirtynyt pahishahmo ja Batmanin vihollisen Poison Ivyn eli suomalaisittain Myrkkymuratin näyttelijän valintaan. Hahmoa ei olla nähty elokuvissa vuoden 1997 Batman & Robin -elokuvan jälkeen, jolloin sitä esitti Uma Thurman

Viime viikolla uutisissa ja sosiaalisessa mediassa alkoi kiertää huhu, että pahisroolin saattaisi napata muotiguru ja laulaja-lauluntekijä Rihanna. Lähteet kertovat, että tähti olisi Warner Bros. -yhtiön toivomuslistalla hahmon näyttelijäksi

"@wbpicturesin on raportoitu silmäilevän Rihannaa näyttelemään DCEU:n Poison Ivya: "Laulajan nimi on yksi muutamista nimistä, jotka ovat studion sisäisillä toivomuslistoilla ja on epäselvää, onko virallista tarjousta vielä tehty.""

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

"En voi uskoa, että Rihanna Poison Ivyna on nyt huhu sen sijaan, että se olisi fanien toivoma casting. Se on ollut fanien haave jo vuosia!!"

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Osa DC Extended Universin faneista on kannattanut Rihannaa rooliin jo vuosia, joten aivan ymmärettävää, että huhumylly vain kasvoi, kun tähti päivitti Instagram-tililleen videoklipin, jossa hän viittaa Batmaniin. 

Videolla on kuvaa Rihannan juuri lanseeraamista Fenty-merkin kengistä kuvatekstillä: "Bat-mobile, mutta tee see tyylillä."

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Joko siis Rihannaa on pyydetty rooliin tai hän on tietoinen sosiaalisessa mediassa ja uutisissa pyörivistä kuulopuheista. Kiusoittelevan somepäivityksen tekemisessä ei kuitenkaan ole poptähden kohdalla mitään uutta. Hän on härnännyt fanejaan kauan odotetusta yhdeksännestä studioalbumistaan, mutta ei päivityksissän ole vahvistanut tarkkaa ajankohtaa uuden musiikin ilmestymiselle. Musiikkilehti Rumban uutisesta kuitenkin ilmenee, että vielä toistaiseksi nimettömänä pysyvän levyn olisi tarkoitus ilmestyä joulukuussa. 

Lue myös: Rihanna hyökkäsi Donald Trumpia vastaan somepostauksessa - joukkoampumiset saivat kiihtymään

Lue myös: Twilight-tähti on uusin Batman - somessa leviää sama vitsi

Lähde: Marie Claire, Hot New HipHop, We Got This Covered, Rumba

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat