Kuva: AOP

Frendit-sarjan virallisella Instagram-tilillä julkaistiin video, joka sai fanit hämilleen: "Miksi?"

23.09.2019 16:15 - Iiro Myllymäki

Jonas Brothers -yhtye tähdittää videota, jossa Frendien tunnari on tehty uusiksi.

Eilen sunnuntaina tuli kuluneeksi tasan 25 vuotta siitä, kun Frendit-komediasarja ensimmäisen kerran pamahti tv-ruutuun. Sittemmin ikoniseen asemaan noussut sitcom-sarja jatkui kymmenen tuotantokauden ajan ja on pysynyt vahvasti ihmisten mielissä vielä sen loppumisen jälkeenkin.

Frendit-sarjalla on virallinen Instagram-tili, jossa on luonnollisesti juhlistettu sarjan 25-vuotisjuhlaa. Yksi juhlapäivänä jaetuista päivityksistä on kuitenkin saanut fanien päät pyörälle, ja moni onkin ihmetellyt, miksi kyseinen video on päätetty jakaa sosiaalisessa mediassa juhlapäivänä. Kyse on videosta, jossa Jonas Brothers -yhtyeen jäsenet vaimoineen nähdään omassa Frendit-tunnarissaan. Video on koostettu veljesbändin Sucker-musiikkivideosta otetuista pätkistä. Jos päivitys ei näy alla, klikkaa tästä.

Päivityksen yhteyteen on kirjoitettu aihetunniste #friends25, joten video on linkitetty suoraan sarjan 25-vuotisjuhlaan. Monet sarjan ystävät ovat ihmetelleet videota.

”Miksi edes teitte tämän?” on eräs kysynyt.

”Tämä on loukkaavaa alkuperäistä näyttelijäjoukkoa kohtaan”, kommentoi toinen.

”En välitä Jonaseista. Tuokaa alkuperäinen porukka takaisin”, on myös kirjoitettu.

”En tajua”, kirjoittaa puolestaan yksi.

Frendien Instagram-tilillä on jaettu myös kaksi muuta videopäivitystä juhlapäivän kunniaksi. Toisessa videoista nähdään alkuperäisestä tunnarista tuttu sohva ja suihkulähde, kun taas toisella videolla kuullaan Meghan Trainorin versio sarjan tunnusmusiikkina toimivasta I’ll Be There for You -kappaleesta. Voit katsoa videot alta. Jos ne eivät näy, voit katsoa ne tästä ja tästä.

Lue myös: Miltä näyttävät pilalle menneet Frendit-kohtaukset? Katso ja vertaa tv:ssä näytettyihin hetkiin

Lue myös: Tiesitkö? Frendit-tähden isä näytteli ikonisessa sarjassa poikansa kanssa

Lähde: Metro.co.uk

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat