Kuva: AOP

Jennifer Lopez ja Shakira esiintyvät Super Bowl -tapahtumassa - rokkarilta tyly kuitti uutiseen

28.09.2019 11:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Snider avautuu asiasta Twitter-sivullaan.

Amerikkalaisen jalkapallon NFL-liigan jokavuotinen loppuottelu Super Bowl on tunnettu siitä, että tapahtuman väliaikaesityksessä on esiintymässä menestyneitä artisteja. Vuoden 2020 tapahtuman artisteiksi on kiinnitetty nyt muun muassa Jennifer Lopez sekä Shakira.

Kyseinen ilmoitus ei ollut legendaarisen Twister Sister -yhtyeen keulakuvan Dee Sniderin, 64, mieleen. Snider avautuu asiasta Twitter-sivullaan.

"Mitä v'ttua? Shakira ja Jennifer Lopez pääesiintyjiksi väliaikaesitykseen? Jälleen kerran mahtava metalli- ja rock-musiikki, joka täyttää stadioneita, on täysin unohdettu. Ehkä emme pyöritä per*eitä tarpeeksi?", Snider kirjoittaa.

Jos twiitti ei näy, katso se tästä.

Snider vielä jatkoi asiaansa toisessa twiitissään.

"Minun tarkoitukseni ei ole loukata Shakiraa ja Lopezia. On vain turhauttavaa, kun rokki soi kyllä peleissä, mutta ei saa siitä kunniaa. En usko, että itse olisin tarpeeksi suosittu, mutta mites esimerkiksi Metallica?"

Jos twiitti ei näy, paina tästä.

Super Bowlin väliaikaesityksessä ovat vuosien varrella kuitenkin esiintyneet muun muassa U2, Paul McCartney, The Rolling Stones sekä KISS. Rokin ulkopuolelta lavalle ovat astuneet esimerkiksi Michael Jackson, Diana Ross, Bruno Mars ja Lady Gaga.

Lue myös: Dee Snider myönsi, ettei uskonut Metallican menestyvän: "Heistä ei koskaan tule mitään"

Lue myös: Poliitikko käytti Twisted Sisterin musiikkia luvatta - Dee Snider jyrähtää

Uusimmat