Kuva: Emmi Moilanen

Miss Suomi Anni Harjunpää muutti poikaystävänsä luota Suomeen: "Olen ajatellut pysyä täällä"

30.09.2019 11:15 - Henna Koste

Tuore Miss Suomi Anni Harjunpää kuvailee itseään hetkessä eläjäksi ja tietää etäsuhteen kestävän missivuoden.

Tamperelaislähtöinen Anni Harjunpää, 23, kruunattiin viikonloppuna Suomen kauneimmaksi. Tuore Miss Suomi työskenteli vielä elokuun lopussa vaateliikkeessä, mutta irtisanoutui kisan vuoksi.

- Työkavereita ja asiakaspalvelua tulee ikävä, hän toteaa Voice.fi:n haastattelussa. 

Nyt nainen etsii asuntoa Helsingistä. Viime vuodet Harjunpää on asunut Kyproksella. Tuore Miss Suomi seurustelee kreikkalaisen miehen kanssa. He elävät etäsuhteessa.

- Monet kysyvät kestääkö parisuhde missivuoden, tämä ei muuta käytännössä mitään. Olemme olleet erossa jo 10 kuukautta. Poikaystäväni on tosi ylpeä minusta ja tukee minua ihan täysillä. Toki on ikävä toista, mutta olen ajatellut pysyä nyt Suomessa, Harjunpää kertoo.

Ei ole myöskään pois suljettu, että Harjunpään poikaystävä muuttaisi Suomeen. 

Miss Suomen kruunu on ollut unelma Harjunpäälle jo pitkään. Viime vuonna hän kuitenkin sai kipinän hakea mukaan. Ensimmäisellä kerralla hänet valittiin Suomen kauneimmaksi.

- Olen aina tykännyt olla todella paljon kuvauksissa ja näytöksissä. Myös media-alalla työskentely kiinnostaa: radio, tv ja lehdet. Tarkkaa yhtä suuntaa ei ole. Olen hetkessä eläjä, katson myös sen mukaan, mitä tulee vastaan, Harjunpää hymyilee.

Lue myös: Miss Suomi Anni Harjunpää, 23, on upea kaunotar - katso ihanat kuvat

Kilpailut

Uusimmat