Kuva: AOP

Kohun keskellä olevat Mila Kunis ja Ashton Kutcher ottivat irtioton arjesta: "Mila ei voi hyvin"

30.09.2019 13:45 - Lauri Kujanpää

Kutcherin ex-vaimon Demi Mooren paljastukset ovat nousseet kovasti otsikoihin.

Näyttelijä Demi Mooren, 56, elämäkertakirja Inside Out on ollut valtavasti otsikoissa viime viikoilla. Kirjassa Moore on muun muassa paljastanut, että ex-aviomies Ashton Kutcher, 41, painosti hänet kolmenkimppaan.

Kutcherin nykyinen vaimo Mila Kunis, 36, ei ole ollut tyytyväinen Mooren paljastuksiin. Kunis on kertonut, että hän ei muun muassa halua, että hänen ja Kutcherin lapset tulevat kuulemaan kyseisiä juttuja.

- Milaa ärsyttää suuresti Mooren julkinen likapyykki. Mila ei ole tyytyväinen siihen, että koko maailma puhuu nyt hänen miehensä menneisyydestä. Hän vain odottaa, että kohu laantuisi, sillä hän voi asian tiimoilta melko huonosti.

Nyt jatkuvan kohun keskellä Kunis ja Kutcher ovat päättäneet ottaa pienen irtioton kaikesta. The Blast -lehti raportoi, että pariskunta on lähtenyt lastensa kanssa maailman kenties maagisimpaan paikkaan, eli Disneylandiin.

Perhe on viettänyt aikaa yhdessä ja nauttinut useasta vaapäivästä positiivisen hulinan keskellä. Lähde on paljastanut, että varsinkin Mila Kunisia kyseinen kohu on ahdistanut valtavasti.

- Mila ei aio lukea koko kirjaa, sillä se vain pahentaisi tilannetta. Hän ei myöskään halua ottaa asioihin kantaa julkisesti. Häntä ahdistaa koko juttu.

Kuvan perheestä näet alta.

Lue myös: Ashton Kutcher painosti Demi Mooren kolmenkimppaan - "Se oli virhe"

Lue myös: Demi Moore petti aviomiestään vain päivä ennen häitä - "Livahdin omista polttareistani"

Lue myös: Mila Kunisia ahdistaa Demi Mooren kohupaljastukset: 'Lapsien ei pitäisi kuulla näistä jutuista'

Lähde: Hollywood Life

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat