Normaalista poikkeava radiolähetys ensi viikolla Radio Novalla: "Kuulostaa varmasti erilaiselta"

04.10.2019 08:15 - Emmi Moilanen

Kaksikko juontaa Radio Novan aamulähetystä ensi viikon tiistaina Minna Kuukan kotoa.

Radio Novan Aamun juontajat Aki Linnanahde ja Minna Kuukka juontavat tiistaina 8. lokakuuta lähetystään erikoisemmassa ympäristössä kuin tavanomaisesti – Minna on nimittäin kutsunut Akin yökylään maanantain ja tiistain väliseksi yöksi.

Kaksikko kertoo, että idea vierailuun syntyi spontaanisti erään lähetyksen aikana.

- Puhuttiin, että Maria Veitolan Yökylässä -ohjelma palaa ruutuun. Sitten siitä, että ei aikuisena enää oikein yökyläillä, Minna toteaa.

- Monta vuotta olen kuittaillut Minnalle siitä, että niin läheisiä kuin työkavereina olemmekin, en ole koskaan käynyt hänen ulkorappunsa ovea pidemmällä. Hän nyt sitten päätti, että tulen yöksi, Aki jatkaa.

Aki ja Minna ovat aiemminkin tempaisseet yhdessä radiolähetyksen merkeissä. Kaksikko teki esimerkiksi syyskuussa ohjelmaansa tienpäältä Ruskarallin merkeissä. Voit katsoa videon kiertueen tunnelmista ylhäältä.

Joutuuko Aki parvekkeelle nukkumaan?

Yökyläkutsunsa myötä Minna joutuu tekemään kotona hieman erityisjärjestelyjä, sillä perhe ”asuu keskustassa ahtaasti niin, ettei ole ylimääräisiä huoneita.”

- Täytyy vähän järjestellä sitten. Joku ehdotti kyllä, että Aki voi nukkua lasitetulla parvekkeella mutta kyllä hänen nyt täytyy päästä sisälle.

Kaksikko on sitä mieltä, että tiistaiaamusta on tulossa mielenkiintoinen ja kuuntelijat elävät jälleen tiivisti lähetyksessä mukana. Myös Facebook-live on suunnitteilla maanantai-illaksi.

Aki pohtii, että tavanomaisesta poikkeava studio tuo omat vaikutuksensa lähetyksen tekemiseen.

- Varmasti kuulostaa erilaiselta, olen Minnan perheessä. Seuraan sitä arkirytmiä illalla ja aamulla lapset syövät aamupalaa ja lähtevät kouluun.

- Minäkin seuraan sitä arkirytmiä aamulla, koska enhän minä siellä ikinä normaalisti ole. Enhän minä tiedä yhtään, mitä siellä tapahtuu, Minna nauraa.

Lue myös: Radio Novan Aamu syyskuussa Ruskaralli-kiertueelle - ehdota paikkakuntia

Lue myös: Mukana myös synnytyssalissa - radion suosikkiohjelma täyttää tänään kolme vuotta

Voice.fi ja Radio Nova ovat osa Bauer Mediaa.

Kilpailut

Uusimmat