Kuva: AOP

Huippu-dj:lle läimäistiin ikuinen porttikielto Kiinaan - syynä yksittäinen sometykkäys

14.10.2019 15:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Zedd kertoo saaneensa porttikiellon, koska hän oli tykännyt South Park -ohjelman twiitistä.

Saksalais-venäläinen huippu-dj Zedd, 30, on saanut porttikiellon Kiinaan. Zedd, oikealta nimeltään Anton Zaslavski, on ilmoittanut asiasta sosiaalisessa mediassa. Miehen mukaan erikoinen tilanne sai alkunsa siitä, että hän oli tykännyt animaatiosarjan twiitistä.

”Minulle annettiin ikuinen porttikielto Kiinaan, koska tykkäsin South Park -twiitistä”, Zedd kirjoittaa päivityksessään.

Jos päivitys ei näy alla, klikkaa tästä.

Aikuisille suunnattu animaatiosarja South Park oli tuoreessa jaksossaan kritisoinut Kiinan hallinnon harjoittamaa sensuuria. Tiedotusvälineiden mukaan jakson seurauksena Kiina poisti internetistään kaiken sarjaan liittyvän materiaalin. Näin ollen kiinalaiset eivät pääse käsiksi South Park -sarjan videoihin, jaksoihin tai nettikeskusteluihin.

Zeddin Kiina-selkkaus sai alkunsa siitä, että mies oli tykännyt South Park -sarjan twiitistä, jolla juhlistettiin sarjan 300:tta jaksoa. Zedd vakuuttelee Instagram-päivityksen kommenttikentässä, että kyse ei ole vitsistä. Hänen mukaansa Kiinan hallituksesta oltiin yhteydessä miehen keikkamyyjiin, joita käskettiin perua miehen tulevat Kiinan-keikat. Zeddin tiedottaja vahvisti myöhemmin uutisen medialle.

Zedd tunnetaan muun muassa hiteistään Clarity ja The Middle. Mies on ollut viidesti ehdolla Grammy-gaalassa ja voittanut parhaan tanssikappaleen palkinnon vuonna 2013.

Lue myös: Suomessakin soittanut dj-tähti otti naisen lavalle ja pian alkoi tapahtua - superhärski video leviää

Lähteet: Metro.co.uk, Hollywood Reporter

Kilpailut

Uusimmat