Kuva: AOP

Disneyn uudelleenversioinnissa nyt päätähtinä oikeat karvaturrit - katso tuore traileri

17.10.2019 09:15 - Sallamaari Niittymäki

Disney-faneja hemmotellaan jälleen.

Rakastetusta piirrosklassikosta Kaunotar ja Kulkuri on nyt julkaistu sen uuden live action -version traileri. Alkuperäinen piirretty on julkaistu vuonna 1955.

Toisin kuin Leijonakuninkaan uusintaversioinnissa, Kaunottaressa ja Kulkurissa pääosia näyttelevät oikeat karvaturrit. Kulkurin rooliin valittiin kaksivuotias sekarotuinen terrieri Monte, joka teki vaikutuksen vaivattomalla luonteellaan. Monte sai myös pysyvän kodin kouluttajansa luota. Kaunottaren rooliin valittiin lahjakas cockerspanieli Rose.

Uuden Kaunotar ja Kulkuri -elokuvan päätähdet. (kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Äänensä Kaunottarelle ja Kulkurille lainaavat näyttelijät Tessa Thompson ja Justin Theroux. Muita äänirooleja elokuvassa tekevät Sam Elliott, Ashley Jensen, Benedict Wong ja Janelle Monáe. Laulaja ja lauluntekijä Janelle Monáe on säveltänyt elokuvaa varten kaksi uutta biisiä ja esittää uudelleenversioinissa tutun kappaleen He’s a Tramp.

Disney päätti jättää alkuperäisestä elokuvasta tutut siamilaiset kissat pois, niiden kiistanalaisuuden takia. Mikäli on traileriin uskominen, legendaarinen yltiöromanttinen spagettikohtaus elokuvassa sen sijaan nähdään.

Elokuva julkaistaan 12. marraskuuta uudessa suoratoistopalvelussa Disney Plus.          Palvelun pitäisi saapua Suomeen ensi vuonna. 

Lähteet: PopsugarPeople ja The Guardian

Lue myös: 19-vuotias laulajakaunotar näyttelee Arielia tulevassa Disney-elokuvassa - katso kuvat

Lue myös: Disney tekee Notre Damen kellonsoittajasta näytellyn version - onko kyseessä musikaali?

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat