Kuva: MTV3

Tänään tv:ssä: Tuure Boeliuksen isä muistelee poikansa vaarallista tempausta - sai hyytävän puhelun

24.10.2019 07:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Maria Veitola yökyläilee Tuure Boeliuksen luona ja saa kuulla heti kättelyssä nuoren miehen railakkaista bilekokemuksista.

Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa vieraillaan tällä kertaa tubettaja-laulaja Tuure Boeliuksen, 18, yksiössä Helsingin Kampissa. Heti alkajaisiksi Boelius avautuu Maria Veitolalle railakkaista kokemuksistaan. Nuori mies esimerkiksi lensi ulos Ruisrockista pari vuotta sitten vahvan humalatilan takia.

- Ihmettelen, miten mulle ei ole loppujen lopuksi koskaan sattunut mitään, Boelius sanoo.

Poppari myöntää, että hän on ajautunut jopa vaarallisiin tilanteisiin juomisensa johdosta. Hän sanoo, että ylilyöntejä on tullut, vaikka mitään pahantahtoisia tyhmyyksiä hän ei ole tehnyt.

- Viime kesänä katosin. Olin ollut kavereiden kanssa rimpsalla Jätkäsaaressa. Olin niin kännissä, etten oikein tajunnut mistään enää mitään. Seuraavana päivänä heräsin pihalta Jätkäsaaresta joskus kolmelta iltapäivällä. Kaikki frendit olivat sairaan huolissaan. Isä luuli, että olen kuollut, Tuure Boelius kertoo.

Ohjelmassa tavataan myös Boeliuksen isä Tero Boelius, joka kertoo tapauksesta omasta näkökulmastaan. Isä sai tietää poikansa katoamisesta puhelimitse, kun Tuure Boeliuksen ystävä soitti hänelle. Tero Boelius kertoo, että tapaus ei herättänyt kuitenkaan hänessä vihaa, vaan lopulta helpottuneisuutta. Voit katsoa alla olevalta videolta, miten isä kertoo tapauksesta.

Tuure Boelius myös paljastaa ohjelmassa, että hänelle on tarjottu Emma-gaalan vessassa amfetamiinia, kun hän on ollut vasta 16-vuotias. Boelius kertoo kieltäytyneensä tuosta tarjouksesta, mutta hän näkee, että hänestä voisi tulla kohulööppien vakiotavaraa, jos hän olisi varomattomampi.

Tällaiseen ei ole kuitenkaan varaa, sillä mies rakentaa musiikkiuraansa kunnianhimoisesti ja määrätietoisesti. Ohjelmassa vieraillaan myös levy-yhtiössä, jossa keskustellaan Boeliuksen urasta ja esimerkiksi kohun nostattaneesta Lätkäjätkä-Ville-kappaleesta.

Yökylässä Maria Veitola
21.00
MTV3

Lue myös: Tuure Boeliuksen näyttäviä kynsiä hehkutetaan somessa: "Mahtavat"

Lue myös: Tuure Boeliuksen kuva yllätti someseuraajat täysin: "Onko tästä vain viisi vuotta?"

Kilpailut

Uusimmat