Kuva: AOP

Sarah Jessica Parker paljastaa yllättävän teorian Sinkkuelämää-sarjasta - oletko kuullut aiemmin?

26.10.2019 13:15 - Milena Raappana

Näyttelijä paljasti oman salaisen teoriansa 15 vuotta sitten päättyneestä sarjasta.

Huippusuosittu Sinkkuelämää-sarja sai päätöksensä 15 vuotta sitten, ja voisi kuvitella, että sarjan intohimoisimmat fanit tietäisivät sarjan pienimmätkin yksityiskohdat ja villit faniteoriat. 

Päähahmoa Carrie Bradshawta näytellyt Sarah Jessica Parker, 54, kuitenkin todisti, että kulttimaineen saaneessa sarjassa on vielä salaisuuksia jäljellä. Parker nimittäin kertoi news.com.au -julkaisun haastattelussa, että sarjan muut hahmot Miranda, Charlotte ja Samantha saattaisivat olla Carrien mielikuvituksen tuotetta hänen viikottain ilmestyvää kolumniaan varten. 

Jos gif ei näy, voit katsoa sen täältä.

- Joskus mietin, että emme edes tiedä olivatko Samantha, Miranda ja Charlotte todellisia. Joskus pohdin sitä, kiusatakseni itseäni. Mietippä: keksikö Carrie heidät? Hän kertoo tarinaa joka ikinen viikko. Tämä on Carrien näkökulmasta, asiat ovat melkein aina hänen näkökulmastaan, Parker sanoo ja viittaa siihen, että hänen esittämänsä päähenkilö on myös aina tarinankertoja. 

Näyttelijä perusteli teoriaansa sarjan viimeisen kauden tapahtumilla. Hän kertoo, että Carrie muutti New Yorkista Pariisiin väliaikaisesti, jolloin ensimmäistä kertaa hän ei enää johdatellut tarinaa.

Jos gif ei näy, voit katsoa sen täältä.

- Kun Carrie lähti Pariisiin ja jätti tietokoneensa, hän ei ensimmäistä kertaa kertonut tarinaa. Hän jätti koneensa, joka oli kanava yleisölle tutustua Charlotteen, Mirandaan ja Samanthaan, Parker sanoi. 

Elle Australia toi myös artikkelissaan esiin, että sarjan ikonisessa tunnarissa Carrie on ainoa hahmo, joka esitellään katsojille. Parkerin teoria siitä, että Carrie olisi keksinyt kommelluksiin ja erilaisiin ihmissuhdekuvioihin sotkeutuneet ystävykset hänen kolumniaan varten, käy järkeen. 

Lue myös: Sinkkuelämää-kaunotar avautuu fanien käyttäytymisestä: "Ennen ihmiset olivat kohteliaampia"

Lue myös: Sinkkuelämää-sarjan Carrie Bradshaw ennusti uuden printtitrendin - räväkkä kuosi nyt suosiossa

Lähde: Elle Australia, news.com.au

Kilpailut

Uusimmat