Kuva: AOP

Sinkkuelämää-kaunotar avautuu fanien käyttäytymisestä: "Ennen ihmiset olivat kohteliaampia"

23.10.2019 21:45 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Parker ei siedä sitä, että ihmiset tulevat liian iholle.

Sinkkuelämää-sarjan supertähti Sarah Jessica Parker avautui Herald Sun -lehden haastattelussa siitä, että hänen mielestään ihmisten pitäisi kunnioittaa rajoja enemmän.

54-vuotias tähti nimittäin sanoi, että fanit ovat usein vähän liiankin innokkaita.

- Maailma on hieman pelottava paikka nykyään. Asia, joka minua häiritsee paljon, on se, kun ihmiset tarraavat minusta kiinni kysymättä ja haluavat selfien. Minä itse keskustelisin mielummin kuin poseeraisin kuvissa, Parker kertoi ja jatkoi:

- Ennen ihmiset olivat kohteliaampia. He saattoivat ensin kysellä kaikenlaista ja pyytä sitten vasta kiltisti kuvaa. Nykyään vain halutaan selfieitä ja tarraudutaan kiinni. Se on hyvin epämiellyttävää. Missä ovat käytöstavat?

Parker ei ole ainoa tähti, joka on ahdistunut fanien päällekäyvästä toiminnasta. Poppari Justin Bieber, 25, kertoi vuonna 2015 Snapchat-tilillään, että haluaisi edes pientä kunnioitusta.

- Teillä kaikilla ei ole enää käytöstapoja siinä, että miten pyydätte kuvan. Haluan nauttia niistä hetkista kuten tekin, mutta en voi tehdä niin, jos en tunne, että en saa ollenkaan kunnioitusta. Kohdelkaa minua samalla tavalla kuin haluaisitte muiden kohtelevan itseänne, poppari sanoi ja viittasi selfietä väkisin ottaviin faneihin.

Lue myös: Sarah Jessica Parker säilytti lähes kaikki roolivaatteensa ja 9 muuta Sinkkuelämää-paljastusta

Lue myös: Paljastus Sinkkuelämää-sarjan kulisseista: "Sarah Jessica Parker halusi pois kaikin keinoin"

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat