Kuva: AOP

Selena Gomez kohukappaleesta: "Haluan, että Justin Bieber kuuntelee sen!"

28.10.2019 20:15 - Lauri Kujanpää

Selena Gomez ja Justin Bieber erosivat maaliskuussa 2018.

Supertähti Selena Gomezin, 27, uusi kappale Lose You To Love Me on aiheuttanut kovasti kohua. Ensin fanit olivat varmoja, että Gomez laulaa kappaleessa eksästään Justin Bieberistä, 25. Lopulta myös epäiltiin, että kappale aiheutti somesodan ja Justin Bieberin vaimo Hailey, 22, olisi jopa uhkaillut Gomezia.

Gomez myös myönsi lopulta, että erotunteet Bieberistä ovat olleet kappaleen taustalla.

Gomez on promonnut kappalettaan ahkerasti, ja paljasti nyt Zach Sang Show -ohjelmassa, että haluaisi Bieberin kuuntelevan biisin.

- Haluan, että Justin ehdottomasti kuuntelee tuon. Koko kappaleen idea on siinä, että saan sanoa jotain vihdoinkin itse, mikä on myös kaunista.

Kappaleessa on kohta, jossa lauletaan "korvasit meidät kahdessa kuukaudessa", joka selvästi viittaa Justin ja Selenan eroon maaliskuussa 2018. Lopulta Bieber löysi Hailey Baldwinin (nykyään Hailey Bieber) kesäkuussa 2018.

- Minun aikeeni eivät olleet pahoja kappaleen suhteen. En edes osaa olla paha. Halusin vain puhua tunteistani ja minun elämässäni tunteet kääntyvät taiteeksi. Tiedän, että löydän vielä uuden rakkauden, Gomez sanoi.

Selena Gomez ja Justin Bieber olivat on-off-suhteesteessa vuosina 2010-2014. Heidän välinsä lämpenivät vielä vuonna 2017 ja he erosivat lopulta 2018.

Lue myös: Selena Gomez kohukappaleesta: "Kesti kauan päästä yli eron tuomista tunteista"

Lue myös: Fanit uskovat, että Selena Gomez laulaa Justin Bieberista: "Antaisit jo olla!"

Lue myös: Selena Gomezin uusi biisi synnytti somesodan: "Hailey Bieber uhkaa satuttaa häntä"

Lähde: Hollywood Life

Kilpailut

Uusimmat