Kuva: AOP

Kylie Jennerin rohkea halloween-asu oli kopio supertähden legendaarisesta tyylistä - katso!

28.10.2019 14:45 - Sallamaari Niittymäki

Seurapiiritähti inspiroitui ikonisen poptähden asusta ja toiminnasta.

Kylie Jenner, 22, joka on tunnettu kekseliäistä ja tyylikkäistä halloween-asuistaan, valitsi ensimmäiseksi juhlaviikon asukseen Madonnan tyylin vuoden 2008 VMA-gaalassa. Samaisessa gaalassa tapahtui viihdemaailmaa järisyttänyt kohu, kun Madonna suuteli lavalla Britney Spearsia kesken esityksen.

Vaikka seurapiirikaunotar oli tapahtuma-aikaan vasta 6-vuotias, tätäkään yksityiskohtaa ei tietenkään oltu unohdettu. Kylie Jennerin paras ystävä, malli ja Instagram-tähti Stassie Karanikolaou, 22, oli pukeutunut kuten Britneys Spears VMA-gaalassa. He ikuistivat oman suuteluhetkensä Kylien Jennerin Instagramissa samalla kun laulavat Madonnan hittikappeletta Like a Virgin

Jennerin asuun kuului kokomusta tiukka asu, joka paljasti olkapäät. Vyötäröä korosti siro hopeinen ketju ja kädessä hänellä oli mustat ranteenlämmittimet - aivan kuten Madonnalla vuonna 2003. Stassie Karanikolaoulla oli valkoinen pitsinen asukokonaisuus ja hopeisia kaulakoruja. 

Katso Instagram-tähtien video asuista ja suudelmasta alta. Myös alkuperäisen tapahtuman vuoden 2003 VMA-gaalasta pääset katsomaan alta. 

Lue myös: Kylie Jenner julkaisi kuvan raskausajastaan - säkenöi pelkissä alusvaatteissa

Lue myös: Kylie Jenner puki tyttärensä omaksi kuvakseen - somessa ristiriitainen vastaanotto

Lähde: Cosmopolitan

 

Kilpailut

Uusimmat