Kuva: AOP

Twilight-kaunotar Kristen Stewart pettämiskohusta: "Emme ikinä harrastaneet seksiä!"

07.11.2019 14:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Stewart näytteli Rupert Sanderin ohjaamassa elokuvassa Lumikki ja metsästäjä, jonka aikana salasuhde paljastui.

Twilight-elokuvasarjan päätähdet Kristen Stewart, 29, ja Robert Pattinson, 33, saivat aikoinaan faninsa innostumaan paljastessaan suhteensa myös tosielämässä. Monien mielestä unelmaliitoksi tituleerattu suhde kuitenkin kariutui vuonna 2013, kun Stewart joutui keskelle pettämiskohua ja Pattinson päätti jatkaa elämäänsä ilman naista. 

Uutisoimme vasta, kun Stewart kertoi Howard Stern Show -ohjelman haastattelussa, että Pattinsonilla on aina paikka hänen sydämessään. Voit lukea lisää tästä.

Haastattelussa paljastui myös yksityiskohtia siitä, kun Stewart oli muhinoinut ohjaaja Rupert Sandersin kanssa. Stewart kertoi, että ei ikinä rakastunut Sandersiin.

- En ikinä rakastunut, joten siinä oli jatkuvasti jotain outoa... Ehkäpä ihastusta sitten. En pitänyt sitä suhdetta mitenkään isona asiana ja minusta yhteinen työmme oli paljon tärkeämpää.

Stewart myös paljasti, että ei ikinä harrastanut seksiä Sandersin kanssa.

- En ikinä nus*inut häntä, okei? Tämä menee oudoksi, mutta se on totuus. Emme harrastaneet seksiä. Koska meidät nähtiin jatkuvasti yhdessä, niin tietenkin ihmiset ajattelivat, että teimme niin. Mutta uskookohan kukaan minua nyt? Stewart pohti ja jatkoi:

- Se oli todella rankkaa aikaa elämässäni ja olin todella nuori. Joten se siitä.

Stewart näytteli Sanderin ohjaamassa elokuvassa Lumikki ja metsästäjä, jonka aikana salasuhde paljastui. Heidät kuvattiin suutelemasta kuvaustauolla ja illallistamassa intiimisti. Molemmat olivat tapahtuma-aikaan tahoillaan suhteissa.

Lue myös: Kristen Stewart suhteestaan Robert Pattinsoniin: 'Hän todellakin oli ensirakkauteni'

Lue myös: Twilight-kaunottarella uusi tyttöystävä - paparazzit tallensivat herkän hetken

Lähde: The Blast

Kilpailut

Uusimmat