Kuva: AOP

Selena Gomezin ja Justin Bieberin erobiisien mashup sekoitti somen - miljoonia katselukertoja

12.11.2019 15:15 - Milena Raappana

Eräs YouTube-käyttäjä yhdisti Gomezin ja Bieberin erobiisit ja sai somekansan tunteelliseksi.

Laulaja-lauluntekijä Selena Gomezin, 27, taannoin julkaisema uusi kappale Lose You To Love Me herätti sosiaalisessa mediassa kuohuntaa. Biisi sai somekansan pohtimaan, kertooko se Gomezin entisesta rakkaasta Justin Bieberistä ja vertailemaan Bieberin suhteita Gomeziin ja nykyiseen vaimoonsa Hailey Bieberiin

Bieber itse on myöntänyt, että hänen vuoden 2015 megahitti Sorry, kertoo Gomezista, joten ei ollut kuin vain ajan kysymys, milloin joku yhdistää nämä kaksi kappaletta ja tekee niistä tunteellisen eroamisesta kertovan mashupin. 

YouTube-käyttäjä AnDyWuMUSICLAND päivitti tekemänsä mashupin videon kera YouTube-kanavalleen 27. lokakuuta ja se on kerännyt yli 3,9 miljoonaa katselukertaa. Kommenteissa moni ylistää videota ja kertoo sen aiheuttavan surullisen haikeita tunteita. Monen mielestä myös mashupin tekijä on onnistunut erinomaisesti, koska kahden hitin yhdistelmä kuulostaa aivan siltä kuin Bieber ja Gomez olisivat tehneet yhdessä biisin yhdessä. 

"Tämä antaa minulle kylmiä väristyksiä."

"Heidän äänensä itseasiassa sulautuvat todella hyvin yhteen. En osannut odottaa sitä."

"Kuulostaa siltä, kuin kuulisin molemmat puolet tarinasta samaan aikaan."

"Hullua, miten tämä kuulostaa oikealta kappaleelta, jonka he olisivat tehneet yhdessä."

"Jos heidän parisuhteellaan olisi hautajaiset, tämä soisi siellä."

Näet mashupin alta. 

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Selena Gomezilla ja Justin Bieberillä oli pitkä on-off-suhde, joka päättyi vuonna 2018. Pian tämän jälkeen Bieber alkoi seurustella malli Hailey Baldwinin kanssa, joka on nykyään sukunimeltään myös Bieber, sillä pari avioitui salaa viime syksynä. He kuitenkin viettivät häitään toistamiseen, tällä kertaa julkisesti, tämän vuoden syyskuun lopussa. 

Lue myös: Selena Gomez kohukappaleesta: "Haluan, että Justin Bieber kuuntelee sen!"

Lue myös: Selena Gomez surullisena somessa - syynä Justin Bieberin häät?

Lähde: Popsugar

Kilpailut

Uusimmat