Kuva: AOP

Justin Bieber mukana Cupid-elokuvassa - jakoi kuvan tulevasta hahmostaan

15.11.2019 10:15 - Sallamaari Niittymäki

Poptähti on puuhaillut muutakin kuin musiikkia.

Justin Bieber, 25, jakoi maistiaisen tuoreesta projektistaan, joka ei tällä kertaa liity musiikkiin. Bieber jakoi Instagramissaan kuvan tulevasta elokuvasta, jossa on mukana.

Maalauksellisessa kuvassa istuu kielekkeellä nuori vaalea poika, jolla on siivet selässään. Poika pitelee kädessään nuolta. Taustalla näkyy meri, punertava taivas ja aurinko.

Voit katsoa kuvan alta. Jos se ei näy, paina tästä.

View this post on Instagram

#cupidmovie

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Kyseessä on animoitu musikaalielokuva nimeltään Cupid. Bieber tekee nimiroolin ja antaa äänensä rakkauden jumalalle, Cupidolle. Musiikkivideoguru Pete Candeland ohjaa elokuvan. Hän on tullut tunnetuksi muun muassa Gorillaz-bändille tekemistään musiikkivideoista. Marvel Studion David Maisel ja Bieberin manageri Scooter Braun ovat suunnitelleet kolmen elokuvan sarjaa.

Cupid, tutummin Amor on roomalaisesta mytologiasta tuttu rakkauden jumala. Hän on jumalten Venuksen ja Marsin poika. Hänet kuvaillaan usein pieneksi, siivekkääksi pojaksi, joka kantaa jousta ja nuolia. Cupid-elokuvassa seikkailaan siis Rooman ja Kreikan mytologian inspiroimissa tunnelmissa.

Lue myös: Justin Bieberin heitto hääkuvassa sai someväen sekaisin: "Et voi sanoa noin"

Lue myös: Justin Bieber lapsitähteyden varjopuolista: 'Käytin kovia huumeita ja kohtelin naisia huonosti'

Lähde: Seventeen

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat