Kuva: AOP

Selena Gomez kehui Bella Hadidin kuvaa Instagramissa - huippumalli poisti koko julkaisun

19.11.2019 08:15 - Sallamaari Niittymäki

Gomezia ja Hadidia yhdistää sama ex-poikaystävä.

Pari viikkoa sitten Selena Gomez, 27, yllätti kaikki ja alkoi seuraamaan malli Bella Hadidia, 23, Instagramissa. Naiset lopettivat toistensa seuraamisen pari vuotta sitten, kun Gomez alkoi seurustella Hadidin exän, laulaja The Weekndin, 29, kanssa.

Gomez seurusteli The Weekndin kanssa vuonna 2017 tammikuusta lokakuuhun. Hadid sen sijaan on ollut on-off-suhteessa popparin kanssa viimeiset neljä vuotta. Nyt näyttäisi kuitenkin siltä, että Hadid ja Weeknd ovat eronneet lopullisesti.

Vaikuttaa siis siltä, että Gomez ei näe enää syytä sille, miksei voisi alkaa lähentää välejään mallikaunottaren kanssa. Viime perjantaina Gomez tykkäsi Hadidin lisäämästä kuvasta ja kommentoi sitä upeaksi sydänsilmäisen emojin kera.

Näet julkaisun ja kommentin alta. Jos kuva ei näy, paina tästä.

Mikä oli kummallista, Gomezin kommentoinnin ja tykkäyksen jälkeen Hadid poisti koko julkaisun. On tietysti todennäköistä, ettei se liittynyt mitenkään laulajan toimiin. Tapaus oli silti melko omituinen, eikä jäänyt huomaamatta Gomezin faneiltakaan.

Laulajattaren fanitili sai taltioitua kuvankaappauksen Hadidin kuvasta ja Gomezin kommentista. Myös itse Selena Gomez kommentoi fanitilin päivitystä.

Vaikka Gomezin ja Weekndin erosta on jo pari vuotta, Us Weeklyn lähteiden mukaan Gomez ei ole kovin hyvää pataa mallisiskosten Bella ja Gigi Hadidin, 24, kanssa. Gomez ja Gigi Hadid kuitenkin seuraavat toisiaan Instagramissa. Sen sijaan Bella Hadid ei ole vielä seurannut Gomezia takaisin. 

Lue myös: Bella Hadid palasi yhteen tähtilaulajan kanssa, poseeraavat hellissä yhteiskuvissa: 'Hän on kotini'

Lue myös: Selena Gomez julkaisi kuvan hänestä ja The Weekndistä - katso suloinen otos

Lue myös: Selena Gomezia pilkattiin painonnousun takia - "Painoni riippuu kuukaudesta"

Lähde: Cosmopolitan ja Refinery29

Kilpailut

Uusimmat