Kuva: AOP

Tosielämän kammottavasta murhadokumentista tehdään tv-sarja - päätähtenä Harrison Ford

24.11.2019 14:15 - Sallamaari Niittymäki

Harrison Ford palaa sarjatuotannon pariin ensimmäistä kertaa 25 vuoteen.

Netflixissä viime vuonna suuren suosion saavuttanut dokumentaarinen sarja The Staircase eli Murhaportaat, saa nyt myös näytellyn version. The Star Wars -elokuvista ja Indiana Jonesista tunnettu näyttelijä Harrison Ford, 77, on kiinnitetty sen tähdeksi. Ford on myös tulevan sarjan vastaava tuottaja.

Murhaportaat-sarja kertoo vuonna 2001 kuolleesta Kathleen Petersonista. Peterson kaatui portaissa ja menehtyi. Tapaukseen liittyi paljon arveluttavia piirteitä, joten epäilyt kohdistuivat kirjailija-aviomieheen, Michael Petersoniin. Tutkinnan aikana mies laitettiin erikoissyyniin ja hänestä paljastuikin lopulta paljon mielenkiintoisia seikkoja. 

Ranskalainen dokumentaristi Jean-Xavier de Lestrade pääsi seuraamaan kameroineen tapauksen oikeusjutun kulkua melkein alusta alkaen. Siitä syntyi lopulta 13 osainen dokumenttisarja Netflixiin, joka otettiin mielenkiinnolla vastaan

Ford on viimeksi nähty televisiotuotannossa vuonna 1993, kun hän näytteli Indiana Jonesin aikuista hahmoa sarjassa The Young Indiana Jones Chronicles.

Lue myös: Netflix julkaisee minisarjan tunnetusta sarjamurhaajasta - katso hyytävä traileri

Lue myös: Harrison Ford muistelee menehtynyttä Carrie Fisheriä: "Hän oli ainutlaatuinen"

Lue myös: Sarjamurhaaja, joka ilmaantuu aina yhdeksän vuoden välein - uutuuselokuva saa niskavillat pystyyn

Lähde: Hollywoodreporter

Kilpailut

Uusimmat