Kuva: AOP

Billie Eilish joutui fanijoukkion vihan kohteeksi oudosta syystä: 'He haukkuivat pieneksi ämmäksi'

25.11.2019 22:45 - Milena Raappana

Poptähti Billie Eilishillä on käytäntö, ettei hän jaa nimikirjoituksia. Fanit touhtuivat tästä ja alkoivat buuata ja nimitellä häntä.

Laulaja-lauluntekijä Billie Eilish, 17, pistäytyi Jimmy Kimmel Live! -ohjelman kuvauksissa ja joutui ulkopuolella odottavien ihmisten häiriköimäksi. 

Teen Vogue uutisoi jopa aikuisten ihmisten buuanneen ja haukkuneen Eilishiä "pieneksi ämmäksi", koska hän ei suostunut antamaan nimikirjoituksia tähteä odottaneille ihmisille. Tapaus tallentui videolla, jossa Eilish menee ensin tervehtimään toista fanijoukkoa. Tämän jälkeen hän kävelee toiseen suuntaan, jossa toinen joukkio odottaa.

Kun Eilish vain halaa ja tervehtii faneja ja lähtee kävelemään takaisin toisen porukan luokse, alkaa buuaus ja haukkuminen. Yksi joukkiossa olevista jopa huutaa nuoren poptähden menettävän Grammy-nimityksensä. 

Kun video tapahtuneesta alkoi kiertää netissä, Eilish päätti selventää asiaa ja kertoa oman näkemyksensä tapahtumiin. 

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

- Jos katsot videota, se kirjaimellisesti näyttää siltä kuin kävelisin fanijoukkion ohi enkä antaisi heille huomiota ja tervehtisi, mitä ei todellakaan tapahtunut, Eilish selittää Instagram Storiesissaan, jonka eräs fani tallensi ja päivitti Twitteriin. 

Eilish selittää, että toisella puolella oli hänen oikeita fanejaan, kun taas häntä haukkunut joukkio oli täynnä paparazzeja ja ihmisiä, jotka myyvät hänen nimikirjoituksiaan eteenpäin. Juuri nimikirjoituskaupan takia tähti on lopettanut niiden jakamisen ja halunnut mieluummin keskittyä henkilökohtaisempaan tapaan kommunikoida fanien kanssa. 

- En allekirjoittanut mitään. Se on jotain, mitä en enää tee, koska tajusin, että kaikki vain myivät eteenpäin kaikkea, minkä allerkirjoitin. Joten lopetin sen. Se on ikään kuin käytäntöni, etten tee sitä. Mieluummin annan halin ja juttelen... kuin nimmaroin jonkin, jotta voit myydä sen p*skan, Eilish jatkoi Storiesissaan. 

- Hittolainen, miten ihmiset voivat muuttua tuosta noin vain. He odottavat ulkona sinua ja heti, kun he eivät saa mitä haluavat ja alkavat buuata ja kiroilla sinulle. Minä olen vain "hei olen 17-vuotias."

Videolta ja Eilishin Storiesista käy ilmi, että hän meni takaisin toisten "aitojen" fanien luokse ja selitti, mitä toisen porukan kanssa oli tapahtunut. Lopuksi Grammy-historiaa tehnyt tähti toivotti yhdelle häntä haukkuneelle aikuiselle miehelle hyvää loppuelämää ja toivoi, että hän löytäisi jonkun toisen julkisuuden henkilön, joka nimmareita kaupata. 

Lue myös: Ikea-kassi toppina ja kengännauhat koruna - kokeilisitko itse Billie Eilishin räväköitä asuja?

Lue myös: Popparin räväkkä hiustyyli kerää kiitosta: "Olet coolein tyyppi, jonka tiedän"

Lähde: Teen Vogue

Kilpailut

Uusimmat