Kuva: AOP

Kardashianit suojelevat salaisuuksiaan - hiljensivät Caitlyn Jennerin hillittömällä uhkasakolla

29.11.2019 13:15 - Milena Raappana

Caitlyn Jenneriä velvoittaa salassapitovelvollisuus osallistuttuaan Kardashianien tosi-tv-ohjelmaan.

Tosi-tv-tähti ja entinen olympialaisten kymmenottelun kultamitalisti Caitlyn Jenner, 70, (aikaisemmin Bruce Jenner) on tällä hetkellä I'm A Celebrity... Get Me Out Of Here! -ohjelman kuvauksissa ja elää muiden julkisuuden henkilöiden kanssa keskellä viidakkoa. 

Moni katsoja luultavasti odottaa Caitlynin paljastavan jotain salaista tietoa Kardashian-Jenner-klaanista. Näin tehdessään Kris Jennerin entinen aviomies kuitenkin saa tuntuvan sakon maksettavakseen. 

Caitlyn osallistui ensimmäisen kerran Keeping Up With The Kardashians -ohjelmaan vuonna 2007, jolloin myös hän allekirjoitti salassapitosopimuksen. Jos tähti sanallaankaan kommentoi perhettä ilman heidän lupaansa, hän joutuu pulittamaan lähes viiden miljoonan dollarin eli noin 4,5 miljoonan euron sakon. 

The Sun -julkaisu kertoi saaneensa entiseltä Kardashianien ohjelman tuotannossa mukana olleelta henkilöltä ohjelman sopimuksen. Tuotannon sisäpiiriläinen kertoi, että halusi tuoda julki, miten Kris kontrolloi koko showta. 

- Kun Caitlyn osallistui I'm A Celebrity -ohjelmaan... olen varma, että monet tosi-tv-fanit luulivat saavansa tietää Kardashianien salaisuuksia. Valitettavasti näyttäisi siltä, että Kris on evännyt tämän heti Caitlynin osallistumisen alussa, salainen lähde kertoo. 

Lähde lisäsi, että salassapitosopimukset ovat yleisiä televisio-ohjelmissa, jotta osallistujat eivät paljastaisi sisältöä tai spesifejä salaisuuksia. 

Lue myös: Caitlyn Jennerin välit lapsiinsa murenevat? Poika vietti häitään ilman isäänsä

Lue myös: Kris Jenner täytti vuosia - tunnistatko supertähden nuoruuskuvista?

Lähde: The Sun

Kilpailut

Uusimmat