Kuva: AOP

Laulajatähden esiintymisasu herätti hilpeyttä somessa: "Cruella De Vil juuttui lampunvarjostimeen"

29.11.2019 21:15 - Milena Raappana

Laulaja Ellie Goulding esiintyi kiitospäivän jalkapallo-ottelun puoliajalla.

Laulaja-lauluntekijä Ellie Goulding, 32, esiintyi vuosittain kiitospäivänä järjestettävässä Dallas Cowboys' Thanksgiving Day -jalkapallo-ottelun puoliajalla. 

Gouldingin, joka vähän aikaa sitten meni naimisiin Caspar Joplinin, 27, kanssa, esiintymisestä faneilla ei ollut suun soittamista, mutta sen sijaan hänen esiintymisasunsa herätti hilpeyttä. Tähdellä oli yllään mustavalkoinen cowboy-tyylinen asu ja päässään valkoinen hattu, joka loi monella mielleyhtymän lampunvarjostimeen. 

Twitter-kansa on laittanut kuvia omista lampunvarjostimistaan ja pistänyt ne vierekkäin Gouldingin hatun kanssa. Moni on myös löytänyt asusteen kanssa yhteyden Paavo Pesusienestä tutun Patrik Tähtösen ja 101 dalmatialaisen pahishahmo Cruella De Vilin kanssa. 

"Minulla ei ollut tietoakaan, että #EllieGouldingilla ja minulla on samanlaiset hatut."

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Miksi Ellie Goulding näytti samalta kuin Patrik Tähtönen Bills vs Cowboys shown puoliajalla?"

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Ellie Goulding antaa parhaan näytteensä Cruella De Vilistä ja Siasta tällä puoliajalla. Rakastan yritystä sopia Dallas Cowboyn teemaan."

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Hollywood Life raportoi, että Gouldingin esiintyminen oli aluksi vaakalaudalla. Puoliajan show oli aloitus Pelastusarmeijan Red Shelter -kampanjalle, joka tarjoaa yösijan, ruokaa, leluja jouluksi ja sosiaalityön apua sitä tarvitseville. 

Aluksi Goulding ylisti järjestön toimintaa omassa Instagram-päivityksessään, kunnes hänen seuraajansa huomauttivat, että kansainvälisesti toimivalla Pelastusarmeijalla on seksuaali- ja sukupuolivähemmistön vastaisia uskomuksia. 

Dallas Newsin mukaan artisti otti kantaa aiheeseen tapahtumapäivänä Instagram-tilillään. 

"Taustatutkimukseni jälkeen olen ottanut yhteyttä Pelastusarmeijaan ja sanonut, ettei minulla ole muuta mahdollisuutta kuin vetäytyä esityksestä elleivät he tee nopeasti sitoumusta tai lahjoitusta sukupuoli- ja seksuaalivähemmistöille", Goulding kirjoitti.

View this post on Instagram

Dallas, baby

A post shared by elliegoulding (@elliegoulding) on

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Olen sitoutunut rakastamaan ihmisiä, kuten ehkä tiedätte, ja sydämeni on aina halunnut auttaa kodittomia, mutta anti-LGBTQ hyväntekeväisyyden tukeminen on selkeästi jotain sellaista, mitä en tarkoituksellisesti tekisi. Kiitos, kun toitte tämän tietoisuuteni", Goulding tiivisti. 

Pian Pelastusarmeija antoi oman lausuntonsa aiheesta ja teroitti, että he tarjoavat apua kaikille "rodusta, etnisyydestä, seksuaalisesta suuntautumisesta tai sukupuolesta riippumatta."

Lue myös: Laulaja Ellie Goulding ei halunnut esiintyä Donald Trumpille - teki asian selväksi tylyllä tavalla

Lue myös: Ellie Goulding avautuu paniikkikohtauksistaan: "En pystynyt poistumaan kotoa"

Lähde: Hollywood Life

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat