Kuva: YouTube: Netflix

Netflixin uutuusdokumentti kuohuttaa somessa: "En voi katsoa tätä, olen niin raivoissani"

06.12.2019 13:15 - Milena Raappana

Dokumentti käsittelee kansainvälisesti etsityn tappajan jahtia, joka sai alkunsa karmaisevasta nettiin ladatusta videosta.

Joulukuun 18. päivä suoratoistopalvelu Netflix julkaisee dokumentin Don't F*ck With Cats: Hunting an Internet Killer eli vapaasti suomennettuna Älä v*ttuile kissoille: Internettappajan metsästys.

Kissat kyllä liittyvät videoon, mutta dokumentti kertoo kuitenkin kansainvälisesti jahdatusta "internettappajasta", jonka metsästys lähti liikkelle tekijöiden mukaan kauheimmasta videosta, jonka he ovat koskaan nähneet. Videolla jahdattu henkilö tappaa kaksi kissanpentua. 

Videoklippi sai ihmiset raivostumaan ja selvittämään tappajan henkilöllisyyttä. Se ei kuitenkaan ollut aivan helppoa, sillä ainoat johtolangat löytyvät videosta. Surmaajan videoima teko ei jäänyt viimeiseksi karmeaksi teoksi.

- Nämä ovat merkkejä, joista näkee, että jostakin tulee sarjamurhaaja, eräs henkilö sanoo videolla. 

Kansainvälisesti poliisin ja amatöörietsijöiden metsästämästä internetin kauhusta kertova dokumentti on kerännyt YouTubessa jutun kirjoitushetkellä noin 59 200 katselukertaa. Kommenteissa ihmiset ovat olleet todella kiinnostuneita, mutta suurin osa ei halua nähdä alkuperäisiä videoita, joilla raakalaismaiset teot tapahtuvat. 

"Tämän jälkeen haluaisin mennä kotiin ja halata kissaani."

"En voi katsoa tätä. Olen niin raivoissani."

"Odotan innolla tämän katsomista."

Voit katsoa videon alta.

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös: Netflix julkaisee pian dokumentin historian etsityimmästä lapsesta - maksanut 23 miljoonaa euroa

Lue myös: Kammottava tositapahtumiin perustuva Netflix-elokuva puhuttaa somessa: "Itkin itseni uneen"

Kilpailut

Uusimmat