Kuva: Liv

Tänään tv:ssä: Huippusuosioon noussut komedia, jota kriitikot eivät arvostaneet

11.12.2019 07:15 - Emmi Moilanen

Kuokkavieraat-elokuva julkaistiin vuonna 2005.

Kuokkavieraat (engl. The Wedding Crashers) on huippusuosioon noussut komedia Johnista (Owen Wilson) ja Jeremystä (Vince Vaughn). Railakkaan elokuvan tapahtumien keskiössä on kaksikon erikoinen harrastus – miehet nimittäin tekevät kuokkavierailuja tuntemattomien ihmisten häihin.

Johnin ja Jeremyn tavoitteena on pitää vain hauskaa, eivätkä he kaihda palturin puhumista päästäkseen tavoitteeseensa. Hauskanpidon lisäksi miehet käyttävät parhaimmat keinonsa naisvieraiden hurmaamiseen.

Mitä tapahtuu, kun toinen kaksikosta ihastuu kohuhäissä poliitikon tyttäreen ja miehet päätyvät viettämään hullunkurista viikonloppua ökyrikkaiden kartanoon?

Kuokkavieraat voitti kolme MTV Movie Award -palkintoa (mm. paras elokuva) ja Yhdysvalloissa elokuva palkittiin People’s Choice Awards -gaalassa vuoden parhaana komediana. Kriitikoiden suosiota elokuva ei kuitenkaan saanut puolelleen.

Vuonna 2005 julkaistun elokuvan muissa päärooleissa nähdään näyttelijät Christopher Walken, Rachel McAdams, Isla Fisher ja Jane Seymour.

Voit katsoa komedian trailerin alta.

Kuokkavieraat (12)

Liv

Klo 21.00

Lue myös: Työttömän naisen häät maksoivat 146 000 euroa - näin summa saatiin kasaan ilman velkaa

Kilpailut

Uusimmat