Kuva: AOP

Laulajatähti twerkkasi stringeissä koripallopelissä ja sai somesodan aikaan: "Sopimatonta!"

10.12.2019 22:45 - Milena Raappana

Twitterissä laulaja Lizzon fanit ja kriitikot ottivat yhteen sen jälkeen, kun tähti tanssi paljaat pakarat esillä koripallo-ottelussa.

Laulajatähti Lizzo, 31, tunnetaan räiskyvän itsevarmana kehopositiivisuuden puolestapuhujana. Siispä ei yllätä, ettei eniten Grammy-ehdokkuuksia kahminutta laulajaa hetkauttanut Twitter-draama, joka sai alkuna hänen osallistuttuaan Lakers-koripallojoukkueen otteluun. 

Lizzo istuskeli kentän laidalla, kun cheerleaderit esittivät koreografian hänen Juice-hittinsä tahdissa. Pian tv-kamerat kääntyivät kohti laulajaa ja hän paljasti mekkonsa takapuolen, joka yllättäen paljasti pakarat ja stringipepun, ja alkoi twerkkaamaan.

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Tapahtuma sai Twitterissä aikaan vilkasta keskustelua, jossa vastakkain olivat kritisoijat ja meemitehtailijat ja Lizzon fanit. Fanikunta puolusti Truth Hurts -hitin tekijää ja ihmetteli, milloin ihmiset ymmärtävät, että laulajaa eivät negatiiviset kommentit hetkauta. 

Kritisoijat sen sijaan keskittyivät tähden ulkonäön mollaamiseen, mutta myös pohtivat, oliko koripallo-ottelu oikea paikka paljaiden pakaroiden heiluttelulle. 

"Lizzo on aikuinen nainen ja saa pukeutua ihan niin kuin itse tykkää. Kuitenkin hänen paljas takamuksensa oli esillä Lakersin pelissä. Sillä ei ole mitään tekemistä hänen kokonsa, luonteensa tai olemassaolonsa kanssa. Hän näytti stringit sopimattomalla hetkellä sopimattomassa paikassa ja se on ongelma."

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Toivon, että Lizzo tekee tässä vaiheessa kaiken takamuksensa kanssa. Ainakin se saa jotkut ihmiset kyseenalaistamaan lihavuuden ympärillä pyöriviä fobioita ja miksi hän herättää keskustelua niin monista asioista. Suurin osa teistä ei ikinä kommentoi "hyväksyttäviä" kehoja."

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun Lizzo joutuu ulkonäkönsä takia somekansan hampaisiin. Rolling Stone -lehti teki laulajan kanssa haastattelun huhtikuussa ja julkaisi samalla hänestä alastonkuvan Instagram-tilillään. 

Kuva sai valtavan määrän negatiivista palautetta ja ilkeitä kommentteja, miten kuva on "kuvottava" ja laulajan pitäisi "käydä salilla" ennen alastonkuvien ottamista. 

Lizzo ei kuitenkaan ole antanut kommenttien lannistaa itseään, vaan päinvastoin hän laittaa entistäkin enemmän muodokkaasta vartalostaan kuvia sosiaaliseen mediaan ja pykii murtamaan tiukkaan juurtuneita kauneusihanteita. 

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Vankkumattomalta vaikuttava itseluottamus ei kuitenkaan ole aina ollut Lizzolle itsestäänselvää. Hän kertoi The Guardian -lehden haastattelussa, että lapsuudessa negatiivisten ja stereotyyppisten kuvastojen näkeminen pluskokoisista ihmisistä vaikuttivat hänen mielenterveyteensä. 

- Katsoin televisiota ja lehtiä enkä nähnyt itseäni. Kun et näe itsesi kaltaisia ihmisiä, alat ajatella, että jokin on sinussa pielessä, hän sanoi artikkelissa. 

- Haluat näyttää samanlaiselta ja kun tajuat, että se on fyysisesti mahdotonta, alat ajatella "Mikä helkkari minussa on vikana?" Luulen, että se oli isompi asia minulle, psykologisesti, kasvaessani kuin se, mitä kukaan on ikinä sanonut minulle, hän tiivisti. 

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös: Laulajatähti Lizzo jakoi kuvan paljaasta pyllystään - sai vastaansa paheksuvien kommenttien ryöpyn

Lue myös: Muodoillaan raivoa herättänyt laulaja kumoaa syytökset - lyö arvostelijoilleen luun kurkkuun

Lähteet: Cosmopolitan, The Guardian

Kilpailut

Uusimmat