Kuva: AOP

Muodoillaan raivoa herättänyt laulaja kumoaa syytökset - lyö arvostelijoilleen luun kurkkuun

16.05.2019 19:45 - Senni Loikala

Otsikoihin noussut Lizzo kertoo, ettei julkaise vähäpukeisia kuvia huomionhakuisuuden vuoksi.

Amerikkalainen laulaja ja kehopositiivisuuden puolestapuhuja Lizzo, 31, nousi huhtikuussa otsikoihin, kun Rolling Stone -lehti julkaisi hänen kuvansa lähemmäs neljän miljoonan seuraajan Instagram-tilillään. Kuva jakoi voimakkaasti mielipiteitä. Osa piti lehden jakamaa kuvaa ylipainoa ihannoivana, kun taas osa ajatteli päivityksen viestivän siitä, että kaikenlaiset vartalot voivat olla kauniita.

Lizzo on myös merkittävä vaikuttaja sosiaalisessa mediassa. Hänen Instagram-tilillään on yli miljoona seuraajaa. Laulaja jakaa kuvapalvelussa silloin tällöin kuvia, joissa hän on joko vähissä vaatteissa tai lähes alastomana. Tähti kertoi vastikään amerikkalaisen Essence-lehden haastattelussa, että esimerkiksi osa hänen serkuistaan ajattelee, että hän julkaisee tällaisia kuvia huomionhakuisuuden vuoksi. 

- Teen sen itseni vuoksi, Lizzo korjaa haastattelussa väärät käsitykset.

- Rakastan sitä, kun saan luoda erilaisia muotoja kehollani, ja tahdon normalisoida kuopat pepussa ja röpelöiset kohdat säärissä ja selluliitin selässäni ja raskausarpeni. Rakastan, kun saan normalisoida tummiksi muuttuneet kyynärpääni. Minusta kaikki tämä on kaunista. 

Jos päivitys ei näy, pääset siihen tästä.

Jos päivitys ei näy, pääset siihen tästä.

Jos päivitys ei näy, pääset siihen tästä.

Jos päivitys ei näy, pääset siihen tästä.

Lue myös: Maailman seksikkäin nainen poisti Instagramissa kommentointimahdollisuuden - tässäkö syy?

Lähde: Essence

Kilpailut

Uusimmat