Kuva: AOP

21-vuotiaana kuolleen räppärin tyttöystävä astui esiin - "Hän rakasti teitä kaikkia"

17.12.2019 22:45 - Iiro Myllymäki

Juice WRLD:n tyttöystävä Ally Lotti puhui räppärin faneille hip hop -festivaalilla.

Reilu viikko sitten uutisoitiin, että juuri 21 vuotta täyttänyt rap-tähti Juice WRLD, oikealta nimeltään Jarad Anthony Higgins menehtyi lentokentällä saamaansa sairaskohtaukseen. Kirjoitimme, että räppärin yksityislentokoneesta löytyi suuri määrä kannabista sekä lisäksi reseptillä saatavaa yskänlääkettä, pistooleja ja luoteja. Epäillään, että koneesta löytyi myös nestemäistä kokaiinia.

Räppärin tyttöystävä Ally Lotti, 27, on aiemmin kertonut miehen kärsivän huumeongelmasta. Nyt nainen on astunut esiin hip hop -festivaali Rolling Loudissa, jossa pidettiin tribuutti Juice WRLD:lle. Lotti puhui miehen faneille koskettavasti.

- Halusin tulla tänne kertomaan, että Jared rakasti jokaista tässä maailmassa auttamaansa ihmistä. Hän rakasti teitä kaikkia. Hän osoitti minulle aina samaa rakkautta kuin teillekin, Lotti sanoi.

Ally Lotti puhumassa Rolling Loud -festivaalilla. (kuva: AOP)

Nainen kertoi yleisölle Juice WRLD:n elämänasenteesta, jossa tärkeintä oli kääntää negatiiviset asiat positiivisiksi. Tähän liittyi miehelle tärkeä numeroyhdistelmä 999, joka on käännettynä pedon lukuna pidetty 666. Ally Lotti pyysi puheenvuoronsa aikana yleisöä toistamaan hänen perässään juurikin lukeman 999.

Menehtyneelle räppärille tehtiin ruumiinavaus viime viikolla. Kuolinsyytä ei ole vielä tiedotettu julkisuuteen.

Lue myös: 21-vuotiaana kuolleen räppärin kuolemasta lisätietoa - poliisit tekivät shokeeraavan löydön

Lue myös: Kuolleen räppärin ystävä ei usko ryöstöön - "Hänellä oli vihollisia, eikä hän matkustanut yksin"

Lähde: USA Today

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat