Kuva: AOP

21-vuotiaana kuolleen räppärin kuolemasta lisätietoa - poliisit tekivät shokeeraavan löydön

10.12.2019 20:45 - Sallamaari Niittymäki

Poliisi sai koneen lentäjältä vihjeen salakuljetetuista laittomuuksista.

Yhdysvaltalainen räppäri Juice WRLD, oikealta nimeltään Jarad Anthony Higgins, kuoli viime sunnuntaina. Hän ehti täyttää vain noin viikkoa ennen kuolemaansa 21 vuotta. Räppärin uutisoitiin saaneen sairaskohtauksen Chicagon lentokentällä ja kuolleen pian sen jälkeen sairaalassa.

Poliisin lähteiden mukaan räppärin suusta alkoi vuotaa verta ja hän alkoi kouristella pian sen jälkeen, kun oli noussut Kaliforniasta tulleesta koneesta. Oireet johtivat myöhemmin sydämen pysähtymiseen.

Monet samassa koneessa olleet räppärin tiimiläiset vahvistivat virkavallalle miehen ottaneen aiemmin ”useita tuntemattomia pillereitä”. Juide WRLD:n tyttöystävän Ally Lottin, 27, mukaan räppäri kärsi huumeongelmasta. Hän kertoi myös miehensä käyttäneen Oksikodonia, joka on yksi vahvimmista suun kautta otettavista kipulääkkeistä. 

Tämän lisäksi on selvinnyt, että räppärin yksityiskone, jolla hän laskeutui Chicagon kentälle, sisälsi salakuljetettuja huumeita. TMZ:n mukaan poliisi sai vihjeen koneen lentäjältä, joka ilmoitti koneessa olleista aseista. Koneen laskeuduttua poliisit olivat seuruetta vastassa ja koneesta takavarikoitiin suuri määrä huumeita ja aseita.

Poliisi löysi loppujen lopuksi koneesta 41 pakettia kannabista, kuusi pulloa reseptillä saatavaa yskänlääkkettä, kolme pistoolia, ampumatarvike-lehden ja luoteja. Chicago Sun Times -lehden mukaan poliisi pidätti kaksi miestä, joista toinen räppärin turvamiehenä toiminut myönsi yhden aseen kuuluvan hänelle.

TMZ:n lähteiden mukaan todistaja kertoi räppärin ottaneen jossain koneen laskeutumisen ja virkavallan etsintöjen välillä usean Oksikodoni-kipulääkkeen. Hänen uskottiin haluavan hävittää ne, ettei jäisi niistä kiinni. 

Kuva matkalaukuista, josta huumeet löytyivät Midwayn lentokentällä yksityisessä terminaalissa. (kuva: AOP)

Jenkkiräppäri Juice WRLD tunnetaan muun muassa kappaleesta Hate Me, jonka julkaisi yhdessä Ellie Gouldingin kanssa viime heinäkuussa. Muita miehen suosittuja hittejä ovat All Girls Are the Same ja Lucid Dreams. Juice WRLD esiintyi myös viime kesänä Tampereen Blockfesteillä.

Nyt yhdestä räppärin kappaleen sanoituksista on noussut esiin pelottavan enteellinen yksityiskohta.

”What's the 27 Club? We ain't making it past 21”, lauletaan Legends-nimisessä kappaleessa.

Vapaasti suomennettuna se tarkoittaa: ”Mitä 27-kerhosta? Me emme pääse yli 21:n.”

Kappaleessa viitataan räppäreiden Lil Peepin ja XXXTentationin kuolemiin, jotka menehtyivät 21 ja 20-vuotiaina. Nyt se ikävä kyllä kertoo myös kolmannen nuoren räppärin kohtalosta.

Lähteet: People ja TMZ

Lue myös: Kuolleen räppärin taustoista paljastui hirvittäviä asioita - myönsi hakanneensa eksänsä

Lue myös: Räppäri T.I. kommentoi aiheuttamaansa "immenkalvokohua": "Monet ottivat sen liian kirjaimellisesti"

Lue myös: Harry Styles kertoo avoimesti huumekokeiluistaan: 'Puraisin kielenpääni irti"

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat