Kuva: AOP

Poppari poseerasi alasti - paljasti valokuvaajan ovelan keinon saada hänet ilkosilleen

19.12.2019 19:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Harry Styles kuvasi materiaalia uuden levynsä kansilehtiseen ilman rihman kiertämää.

Pop-rock-tähti Harry Styles, 25, on kertonut, millaiseen tilanteeseen hän päätyi kuvatessaan materiaalia uuden albuminsa kansilehtiseen. Fine Line -levyn kansilehtisen kuvien joukossa on otos, jossa Styles makaa lattialla alasti jalat ristissä. Mitään kriittisiä paikkoja ei kuvassa näy.

Harry Styles puhui kuvaustilanteesta Ellen DeGeneresin talk show -ohjelmassa. Valokuvaaja Tim Walkerilla oli ovela keino johdattaa kuvaustilanne siihen, että Styles saatiin alastomaksi. Mies ei ollut aiemmin ollut alastonkuvauksissa.

- Valokuvaaja sanoi, että ”tuo paitasi ei oikein toimi, joten kokeillaan ilman paitaa. Myöskään nuo housut eivät oikein toimi, joten kokeillaan ilman niitä”. Sitten hän katseli minua ja kysyin, että ilmeisesti nämä alushousutkaan eivät toimi. Hän vastasi, että eivät, Styles kertoi nauraen.

- Ovelaa, että hän teki sen noin, DeGeneres vastasi.

- Niinpä. Ja nyt olen sitten alasti siinä kuvassa, Styles sanoi.

Alta näet kyseisen kuvan.

(kuva: Youtube)

Voit katsoa DeGeneresin haastattelun alta. Jos video ei näy alla, klikkaa tästä.

Samassa haastattelussa Harry Styles puhui myös uuden albuminsa teemoista. Se on henkilökohtaisista kokemuksista kumpuava erolevy. DeGeneresin uteluista huolimatta mies ei suostunut paljastamaan, kenestä kappaleet kertovat. Kirjoitimme aiemmin, miten Styles oli välttänyt vastaavanlaisen kysymyksen James Cordenin talk show’ssa. Tuolloin kysyjänä toimi Stylesin ex-tyttöystävä Kendall Jenner. Pääset lukemaan aiheesta lisää tästä jutusta.

Lue myös: Harry Styles poseerasi mekossa ja some sekosi: "Rakastan häntä koko ajan enemmän"

Lue myös: Harry Styles esitti version One Directionin hitistä, fanit sekosivat: "Sukupolvemme Freddie Mercury"

Lähde: Popcrush

Kilpailut

Uusimmat