Kuva: AOP

Hehkutetun kauhuelokuvan jatko-osan tiiseri julkaistiin - fanit: 'Odotan innolla'

22.12.2019 16:15 - Milena Raappana

A Quiet Place -elokuvan toinen osa ilmestyy 20. maaliskuuta 2020.

Viime vuoden yksi ylistetyimmistä kauhuelokuvista oli A Quiet Place - Hiljainen paikka.

Elokuvassa seurataan Abbottin perhettä, jotka yrittävät elää täydellisessä hiljaisuudessa, sillä heidän henkensä on vaarassa erikoisien olentojen takia. Oliot ovat sokeita, mutta niillä on erittäin tarkka kuulo, jonka avulla ne metsästävät. 

Uutisoimme aikaisemmin, että elokuva saa jatko-osan ja sen olisi määrä ilmestyä vuoden 2020 kesällä. Nyt kuitenkin elokuva toisesta osasta on julkaistu tiiseri, jossa julkaisuajankohdan kerrotaan olevan ensi vuoden maaliskuun 20. päivä.

Lyhyellä videoklipillä nähdään Emily Blunt, 36, Evelyn Abbottin roolissa johtamassa perhettään metsän keskellä hiljaa paljain jaloin edeten. Tiiserissä ei paljoakaan paljasteta tulevasta, mutta yksi merkittävä vinkki saattaa kertoa jatko-osaelokuvan asetelmista. 

Bluntin roolihahmon jalassa on sideharso ja ensimmäisen osan katsoneet tietävätkin, että Evelyn loukkasi jalkansa astumalla naulaan. Toisin sanoen tästi yksinkertaisesti vinkistä voidaan vetää johtopäätös, että toinen osa jatkaa suoraan siitä, mihin ensimmäinen elokuva päättyi. 

Popsugar-julkaisu uutisoi, että ensimmäisen elokuvan tapaan toisen käsikirjoittaa ja ohjaa John Krasinski, 40, ja hänen vaimonsa Emily Blunt tähdittää yhtä päärooleista. Deadline-julkaisun mukaan elokuvan synopsiksessa lukee: 

"Kotona tapahtuneiden kuolemantapausten johdosta Abbottin perheen täytyy kohdata ulkopuolisen maailman kauhut, kun he jatkavat selviytymistaisteluaan hiljaisuudessa. Pakotettuina tutkimaan tuntematonta he pian ymmärtävät, että äänen avulla metsästävät olennot eivät ole ainoita uhkia, jotka piileskelevät hiekkapolun toisella puolen."

Voit katsoa elokuvan toisen osan tiiserin alta.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

YouTubessa elokuva tiiseri on kerännyt yli 1,7 miljoonaa katselukertaa. Kommenttikentässä ihmiset ovat innoissaan ylistetyn elokuvan jatko-osasta. 

"Tyyppi, joka kirjoitti elokuvan keskustelut on nero."

"En olettanut tämän näkyvän trendaavien sivulla. Mikä yllättävä onni... innoissani odotan traileria ja tientenkin elokuvaa."

"Hän tulee olemaan kovis tässä elokuvassa. Sen voi kertoa hänen ilmeestään."

Lue myös: "Vuoden pelottavin elokuva" - Kati Outisen tähdittämä kauhuleffa kerää hehkutusta

Lue myös: 12 karmivaa kauhuelokuvaa listattiin - mikä on sinun suosikkisi?

Lähteet: Popsugar, Deadline

Kilpailut

Uusimmat