Kuva: AOP

Caitlyn Jenner pyysi anteeksi Kardashian-Jenner-klaanilta: "Olin pettynyt, että heitä kritisoitiin"

31.12.2019 19:15 - Milena Raappana

Anteeksipyyntö liittyi kohuun, joka nousi Caitlynin tiputtua brittiläisestä tosi-tv-ohjelmasta.

Megajulkkis Caitlyn Jenner, 70, on pyytänyt perheeltä anteeksi. Uutisoimme aikaisemmin, miten Caitlyn poistui brittiläisestä I’m a Celebrity… Get Me Out of Here -ohjelmasta eikä kukaan hänen perheenjäsenistään ollut tähteä vastassa

Tuolloin Kardashian-Jenner-klaaniin kuuluvan Caitlynin poika Brandon, 38, kommentoi asiaa ja sanoi, ettei kukaan ohjelman tuotannosta ollut heihin yhteydessä. Hän epäili tämän olevan juonitemppu, jolla saataisiin Caitlynille sympatiaa. Kim Kardashian, 39, oli Brandonin kanssa samoilla linjoilla. 

Nyt Caitlyn on itse pyytänyt anteeksi tapausta, joka on tuonut yhdelle maailman kuuluisimmista perheistä kosolti negatiivista palautetta. Cosmopolitan, joka viittaa artikkelissaan The Daily Mailiin, uutisoi Caitlynin kommentoineen, ettei hänen perheensä todellakaan hylännyt häntä ohjelman päättyessä. 

- Perheeni on todella tunnettu. En koskaan pyytänyt ketään heistä tulemaan vastaan tai olettanut heidän tulevan - heillä kaikki on omat bisneksensä ja perheensä. Olin todella pettynyt, että heitä kritisoitiin. Kun ohjelma oli ohi, laitoin viestillä tai soitin kaikille lapsilleni pyytääkseni anteeksi, Caitlyn kertoi The Daily Mailin haastattelussa. 

Caitlyn, joka aikaisemmin tunnettiin nimellä Bruce Jenner, nousi kaikkien tietoisuuteen 1970-luvulla kymmenottelijana ja olympiaurheilijana. Vuonna 2015 hän kertoi olevansa transsukupuolinen ja muutti nimensä. 

Tuolloin hän myös erosi Kris Jenneristä, 64, joka on Kardashian-Jenner-klaanin jäsenten manageri. Krisillä ja Caitlynilla on kaksi yhteistä lasta Kendall ja Kylie Jenner. Kaksikon ero ei ollut helppo ja heidän välinsä ovat edelleen tulehtuneet. Kris on myös varmistanut salassapitosopimuksella, ettei Caitlyn tule koskaan paljastamaan tosi-tv-perheestä mitään, mikä saattaisi heidät negatiiviseen valoon.

Lue myös: Caitlyn Jenner vertasi Kardashian-klaania kuninkaallisiin - some raivostui

Lue myös: Ihmiset sekoittivat Courteney Coxin ja Caitlyn Jennerin toisiinsa - huomaatko itse yhtäläisyyden?

Lähteet: Cosmopolitan, The Daily Mail

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat