Kuva: AOP

Kim Kardashianin tuohtui - huhuttiin antaneen Northille lahjaksi presidentin verisen paidan

03.01.2020 18:15 - Milena Raappana

Tähti puolustautui ja sanoi netissä kiertäneen huhun olevan "sairas vitsi".

Kardashian-Jenner-klaanin antamat lahjat ovat olleet viime viikkoina mediassa esillä. Kylie Jennerin, 22, överi joululahja yksivuotiaalle Stormille tuohdutti sosiaalisessa mediassa. Samoin kävi Kim Kardashian, 39, ja Kanye Westin, 42, antaessa kuusivuotiaalle Northille 58 500 euron arvoisen poplegenda Michael Jacksonin samettitakin ja hatun

Nyt netissä on kuitenkin pyörinyt karu huhu, että Kim Kardashian olisi antanut edesmenneen Michael Jacksonin vaatteiden lisäksi Northille vuonna 1963 salamurhatun presidentti John F. Kennedyn verisen paidan. 

Paper Magazine, joka lainaa Page Six-julkaisua, kertoi, että sosiaalisessa mediassa kiersi kuva, joka oli muokattu näyttämään Kimin tekemältä Instagram Storiesilta. Kuvassa oltiin käytetty kansallisesta arkistosta saatavaa kuvaa ja sen oheen oltiin kirjoitettu:

"Michael Jacksonin takin ja hatun lisäksi North sai myös paidan, joka oli John F. Kennedyn yllä, kun hänet salamurhattiin."

Refinery29-julkaisu kirjoitti artikkelin Kimin antamista lahjoista ja ihmetteli, miksi tosi-tv-tähti antaa verisen paidan lahjaksi. Sivuston uutinen lähti myös leviämään sosiaalisessa mediassa ja pian Kim vastasikin lifestyle-sivustolle. 

"VAU tämä on selvästi huijausta! Refinery29 en hankkinut JFK:n paitaa. Tämä on sairas vitsi, jonka joku on twiitannut feikkinä IG Storyna, jota en koskaan postannut."

Kimin kannanoton jälkeen Refinery29-julkaisu päivitti uutistaan ja poisti verisen paidan sisältävän kohdan kokonaan. Twitterissä käyttäjät ovat olleet kauhuissaan brutaalin päivityksen leviämisestä ja sen uutisoinnista totuutena. Moni on myös tylyttänyt Refinery29-sivustoa ja osa on jopa vaatinut jutun kirjoittajan eroamista. 

Lue myös: Kim Kardashianin lahjapaketit kummastuttavat somessa: 'Ihan kuin hänen nimensä olisi Neitsyt Maria'

Lue myös: Kim Kardashian antoi Khloé-siskolleen erikoisen minilahjan - arvo noin 4000 euroa

Lähteet: Paper Magazine, Page Six, Refinery29

Kilpailut

Uusimmat