Kuva: AOP

Näyttelijäkaunotar kommentoi "flirttailevia" viestejään Liam Hemsworthille: 'Väärinkäsitys'

04.01.2020 08:15 - Lauri Kujanpää

Fanien mielestä Lohan on flirttailut Miley Cyrusin eksälle.

Näyttelijäkaunotar Lindsay Lohan, 33, on kohauttanut syksyn ja talven aikana muutaman kerran Miley Cyrusista, 26, elokuussa eronneen Liam Hemsworthin, 29, faneja. Fanit ovat nimittäin varmoja, että Lohan on flirttailut näyttelijäkomistukselle. Voit lukea lisää tästä ja tästä.

Tuorein tapaus sattui viime viikonloppuna, kun Lohan laittoi hymiön Hemsworthin surffauskuvaan. Nyt kaunotar on joutunut puhumaan kommenteistaan tuoreessa CNN-uutiskanavan haastattelussa.

Kanavan juontaja kysyi Lohanilta, että tietääkö hän fanien saattavan haluta, että hän alkaisi deittailemaan Hemsworthilta.

Lohan yritti olla mahdollisimman rento ja vastasi asiaan hieman kierrellen.

- Luulen, että ne ajatukset tulevat vain siitä, että olen itsekin tällä hetkellä Australiassa. Hemsworth rakastaa surffaamista ja minä työskentelen surffausterapia-organisaatiossa, joten se asia yhdistää meitä.

- Vaikka molemmat meistä rakastavat surffaamista, ei se tarkoita sitä, että haluaisimme deittailla. Luulen, että ihmiset ovat käsittäneet asiat hieman väärin...

Syyskuussa Lohan kommentoi fanien mielestä "flirttailevia" viestejä seuraavasti KIIS-radiokanavan haastattelussa:

- Hän on hyvä poika. Eikö aina pidä vähän kohauttaa, jos tilaisuus tulee? Lohan oli sanonut pilke silmäkulmassa ja kertonut, että oli myös nauranut kovasti fanien kommenteille.

Lue myös: Näyttelijäkaunotar lähestyi Liam Hemsworthia - "Miley Cyrus ei halua tietää asiasta mitään"

Lue myös: Näyttelijäkaunotar kommentoi jälleen Liam Hemsworthin kuvaa - fanit suuttuivat

Lue myös: Lindsay Lohan kommentoi kohujulkaisua - myöntää myös olevansa sinkku

Lähde: Hollywood Life

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat