Kuva: AOP

Tom Hanksin ilmeet Golden Globe -gaalassa räjäyttivät netin - reagoi vahvasti avauspuheeseen

07.01.2020 09:45 - Iiro Myllymäki

Tom Hanksia kuvattiin useaan otteeseen koomikko Ricky Gervaisin pisteliään avauspuheen aikana.

Sunnuntai-iltana Hollywoodin kerma juhlisti saavutuksiaan Golden Globe -gaalassa, jossa palkittiin viime vuoden merkittävimmät elokuvat ja tv-sarjat. Yksi gaalan puhuttaneimmista kohdista nähtiin heti aluksi, kun gaalan juontajana toiminut koomikko Ricky Gervais, 58, piti äärimmäisen pisteliään avausmonologin. Puheessaan mies latasi täyslaidallisen gaalayleisössä istuneille näyttelijöille, ohjaajille ja muille elokuvantekijöille.

Yleisön reaktiot puheeseen olivat monenkirjavia. Osa vitseistä sai koko salin nauramaan, kun taas jotkut saivat aikaan pahennuksesta kielivää meteliä. Monessa kohtaa monologia kamera kuvasi näyttelijälegenda Tom Hanksia, 63, jonka ilmeet ovat nyt nousseet suureen nettisuosioon. Monet ovat jakaneet kuvakaappauksia miehen reaktioista muun muassa Twitterissä. Jos alla olevat twiitit eivät näy, voit katsoa niitä tästä ja tästä.

Ricky Gervais teki puheessaan pilaa muun muassa näyttelijöiden yrityksestä ottaa kantaa poliittisiin asioihin samalla, kun he työskentelevät epäeettisestä toiminnasta syytettyjen jättifirmojen alaisuudessa.

-  Jos voitat palkinnon tänään, älä pidä poliittista puhetta. Et ole siinä asemassa, että voisit luennoida yleisölle yhtään mistään. Et tiedä mitään todellisesta maailmasta. Monet teistä on käynyt vähemmän koulussa kuin Greta Thunberg. Joten jos voitat, tule ottamaan pikku palkintosi vastaan, kiitä agenttiasi ja jumalaasi ja painu v*ttuun, Gervais muun muassa laukoi.

Miehen koko avausmonologin voit katsoa alta. Jos video ei näy, klikkaa tästä.

Tom Hanks palkittiin Golden Globe -gaalassa erikoispalkinnolla elämäntyöstään. 

Lue myös: Tom Hanksin pojan syntymäpäiväonnittelu sai fanit repeämään naurusta - ymmärrätkö miksi?

Lue myös: Tom Hanks haluaisi näytellä ikonista pahista - "Se olisi mahtavaa"

Lähde: Insider

Kilpailut

Uusimmat