Kuva: AOP

Justin Bieberin väitettiin näyttävän kamapäiseltä - todellinen syy ulkonäköön paljastui

09.01.2020 09:45 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Justin Bieber on paljastanut sairastavansa borrelioosia eli Lymen tautia.

Laulaja Justin Bieber, 25, on kertonut Instagramissa sairastuneensa borrelioosiin eli Lymen tautiin ja mononukleoosiin. Tämä on vaikuttanut monella tavalla miehen terveydentilaan.

”Kun monet sanoivat, että Bieber näyttää kamalalta ja aivan kuin hän olisi vetänyt kamaa, he eivät tajunneet, että minulla on juuri diagnosoitu Lymen tauti ja tämän lisäksi mononukleoosi, mikä on vaikuttanut ihooni, aivotoimintaani, energiaani ja kokonaisvaltaiseen terveyteeni”, Justin Bieber kirjoittaa.

Lymen tauti on Terveyskirjaston mukaan puutiaisen aiheuttama infektio, joka ensin oireilee puremakohdan punoituksena ja kroonistuessaan moninaisina iho-, nivel-, hermo-, sydän-, lihas- tai silmäoireina. Suomessa ainakin 6000 ihmistä saa vuosittain tartunnan, ja heistä suurimmalle osalle tulee oireita. Mononukleoosi, eli pusutauti, on puolestaan viruksen aiheuttama kuumetauti, johon aikuisilla useimmiten liittyy nielurisatulehdus ja imusolmukkeiden suureneminen.

Justin Bieber kertoo, että aihetta käsitellään enemmän hänen tulevassa YouTube-dokumenttisarjassaan.

”Viimeisimmät pari vuotta ovat olleet rankkoja, mutta kun saan oikeaa hoitoa tähän toistaiseksi parantamattomaan tautiin, tulen takaisin parempana kuin koskaan”, Bieber kirjoittaa.

Voit lukea miehen koko päivityksen alta. Jos se ei näy alla, klikkaa tästä.

Myös muun muassa malli Bella Hadid ja laulaja Avril Lavigne sairastavat Lymen tautia. Justin Bieberin vaimo Hailey Bieber on ottanut kantaa miehensä diagnoosiin Twitterissä. Hän vetoaa ihmisiin, jotta he eivät vähättelisi diagnoosia.

Ottakaa asioista selvää. Kuunnelkaa kertomuksia ihmisiltä, jotka ovat sairastaneet sitä vuosien ajan. Älkää tehkö pilaa ja vähätelkö sairautta, jota ette ymmärrä”, Hailey Bieber kirjoittaa.

Justin Bieber on juuri julkaissut paluusinglensä Yummy. Voit katsoa kappaleen musiikkivideon alta.

Lue myös: Poptähti Justin Bieberistä ilmestyy dokumenttisarja - näytetään hyvin henkilökohtaista materiaalia

Lue myös: Justin Bieber ja Hailey-rakas härskeinä somessa: "Olen hyvä käsistäni"

Lähteet: TMZ, E! Online, Terveyskirjasto, Terveyskirjasto

Kilpailut

Uusimmat