Kuva: Lauri Kujanpää

Roope Salmisen lihakset ihastuttivat - nyt näyttelijä paljastaa, mitä kulissien takana tapahtui

27.01.2020 13:15 - Lauri Kujanpää

Roope Salminen toimii tällä hetkellä Putous-ohjelman juontajana sekä näyttelijänä.

Näyttelijä Roope Salminen, 30, esiintyi Putous-ohjelmassa paidatta, ja julkaisi kohtauksesta myös videon Instagram-sivullaan. Videolla ihastusta on herättänyt varsinkin Salmisen lihaksikas vartalo:

"Jätkä on kunnossa!"

"Oot niin kuuma!"

"Upea kroppa! Wow!"

Jos video ei näy, paina tästä.

Nyt Salminen on paljastanut, miten kohtauksessa nähty vartalo rakennettiin.

"Koen velvollisuudeksi kertoa teille erään seikan: Minä en näytä tuolta", Salminen kirjoittaa tuoreessa Instagram-julkaisussaan ja jatkaa:

"Liikun aika paljon, koska haluun pitää aivot virkeänä improa varten ja koska oon ihminen ja mulla on inhimillinen tarve myös näyttää hyvältä. Mutta en todellakaan ole missään superkunnossa. Eilistä paidatonta kohtausta varten tein seuraavat asiat: Kävin edellisenä päivänä solariumissa, sheivasin rintakehäni, loistavat Heidi Kousa ja Susanna Ravea varjostivat mun lihakset niin että oikein valaistuna ne näyttää mahdollisimman isoilta ja edellisellä mainoskatkolla tein monta minuuttia punnerruksia putkeen, jotta pumppi olisi mahdollisimman kohdillaan. Lisäksi söin koko päivänä todella vähän ja join yhteensä kaksi lasia vettä, jotta kroppa olisi kuiva ja lihaserottuvuus mahdollisimman iso. Eilisestä kunnosta on tässä sängyssä maatessa jäljellä enää vatsalihasten kohdalle jäänyt meikki, jota en saanut pestyä kunnolla pois.

Lopuksi Salminen jakaa vielä tärkeän muistutuksen:

"Toivon, että voin toimia inspiraationa siitä, että ihminen voi järkevällä syömisellä ja säännöllisellä liikunnalla olla terveempi ja muokata kroppaansa, mutta samalla haluun ehdottomasti muistuttaa, että se mitä näet somessa tai telkkarissa ei ole totta!"

View this post on Instagram

en oo some-influenceri enkä oo koskaan halunnukaa olla. must on kivaa jakaa kuvii mun elämän varrelta niille ketä kiinnostaa ja uskon että esimerkiks mun komediailloista kuulee useempi ihminen jos kerron niistä täällä mut muuten en koita olla mikään vaikuttaja. fakta on kuitenkin että jos on joitain tuhansia seuraajia niin olis naivia ajatella ettei sillä kuvastolla mitä valitsee julkasta oo vaikutusta mihinkään. lisäks eilinen #putous-jakso tavotti taas reilusti yli miljoona suomalaista, eli sillä mitä siellä tapahtuu on aidosti väliä. sain hurrrrrrjan määrän palautetta kohtauksesta, jossa @kitikokkonen repäisee puuhkan mun esittämän Jon Snow’n päältä ja Jon keikistelee ylävartalo paljaana joitain kymmeniä sekunteja. muutamia spagettikäsi-viestejä lukuunottamatta vastaanotto oli todella positiivinen, jopa innokas. koen kuitenkin velvollisuudeksi kertoa teille erään seikan: MINÄ EN NÄYTÄ TUOLTA. liikun aika paljon koska haluun pitää aivot virkeänä improa varten ja koska oon ihminen ja mulla on inhimillinen tarve myös näyttää hyvältä. mutta en todellakaan ole missään superkunnossa. eilistä paidatonta kohtausta varten tein seuraavat asiat: kävin edellisenä päivänä solariumissa, sheivasin rintakehäni, loistavat @heidikousa ja @susannaravea varjostivat mun lihakset niin että oikein valaistuna ne näyttää mahdollisimman isoilta ja edellisellä mainoskatkolla tein monta minuuttia punnerruksia putkeen jotta pumppi olisi mahdollisimman kohdillaan. lisäksi söin koko päivänä todella vähän ja join yhteensä kaksi lasia vettä jotta kroppa olisi kuiva ja lihaserottuvuus mahdollisimman iso. eilisestä kunnosta on tässä sängyssä maatessa jäljellä enää vatsalihasten kohdalle jäänyt meikki, jota en saanut pestyä kunnolla pois. toivon että voin toimia inspiraationa siitä että ihminen voi järkevällä syömisellä ja säännöllisellä liikunnalla olla terveempi ja muokata kroppaansa, mutta samalla haluun EHDOTTOMASTI muistuttaa että se mitä näet somessa tai telkkarissa EI OLE TOTTA. jos joku nuori tai vanhempikin kundi lukee tän niin muista että vertaat itseäsi kuviin, joissa paistattelevia ihmisiä ei ole olemassa. oot hemmetin hyvä tommosena ja mä tämmösenä ja ihanaa sunnuntaita. ❤️🔥

A post shared by Roope Salminen (@roopesalminen) on

Jos julkaisu ei näy, katso se tästä.

Suosittu Putous-ohjelma nähdään MTV3-kanavalla lauantaisin kello 19.30.

Lue myös: Roope Salminen rakkaudesta: Molempien tulee haluta suhteelta samaa

Lue myös: Roope Salminen jakoi suutelukuvan: "Kenellekään ei kuulu pätkän vertaa kenen kanssa rakkautesi jaat"

Kilpailut

Uusimmat