Kuva: MTV

Uudet Putous-tähdet julkistettiin - mukana peräti viisi uutta kasvoa!

05.11.2019 12:45 - Iiro Myllymäki

Tulevassa Putouksessa nähdään muun muassa Malla Malmivaara ja Antti Tuomas Heikkinen.

Putous-viihdeohjelman tulevan kauden näyttelijät on julkistettu. Kirjoitimme jo aiemmin, että sarjaan palaavat Pilvi Hämäläinen ja Christoffer Strandberg. He ovatkin näyttelijäkaartista ainoat Putouksessa jo aiemmin esiintyneet näyttelijät.

Mukana on viisi uutta kasvoa, jotka ovat Antti Tuomas Heikkinen, 33, Linnea Leino, 25, Malla Malmivaara, 36, Heikki Ranta, 33, ja Mikko Töyssy, 38. Juontajana ohjelmassa jatkaa Roope Salminen.

Antti Tuomas Heikkinen on tv:n katsojille tuttu muun muassa sarjoista Sunnuntailounas, Roba ja M/S Romantic. Linnea Leino on kauden kuopus, joka opiskelee näyttelijäntyötä Tampereen yliopistossa. Hän on ehtinyt näytellä muun muassa Ylen Aikuiset-sarjassa. Malla Malmivaara on näyttelijäkonkari, joka on aiemmin nähty muun muassa sarjoissa Kimmo, Mustat lesket ja Suden hetki. Heikki Ranta on nähty muun muassa Subin Rantabaari-sarjassa ja monissa teatterirooleissa Helsingin kaupunginteatterissa. Mikko Töyssy on nähty muun muassa Villi kortti -paneeliohjelmassa.

Putouksen ohjaajana jatkaa viime kauden ohjannut komediakonkari Niina Lahtinen, joka toimii myös sarjan pääkäsikirjoittajana. Putous nähdään MTV3-kanavalla keväällä 2020.

Lue myös: Putous-tähden hulvaton perhemeemi naurattaa: "Miten keksit näitä?"

Lue myös: Putous-hahmolle hylättyjä ääniä eduskuntavaaleissa - näyttelijältä tiukka kommentti!

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat