Kuva: AOP

Janne Katajan ilmestyminen tyttärensä koululle aiheutti hassun tilanteen: "Siinä meni 45 minuuttia"

31.01.2020 13:15 - Milena Raappana

Katajan julkinen työ ei vaikuta hänen lastensa elämään, mutta poikkeustapauksia toisinaan tapahtuu.

Viihteen monitaituri Janne Katajalla, 39, on kaksi lasta, joille heidän isänsä ammatti on julkisuudesta huolimatta todella arkipäiväistä. 

Kataja kertoo Sadun sunnuntaivieras -ohjelmassa Iskelmän Satu Kotoselle, että nykyään kouluikäiset tyttäret pienempinä päiväkotilaisina hämmästelivät, etteivät kaikkien isät ole töissä televisiossa. 

Katajan työ ei myöskään ole tuonut negatiivista huomiota hänen tyttärilleen. Näyttelijä muistelee kuitenkin erästä hupaisaa hetkeä, joka sai hänen toisen lapsensa turhautumaan.

Katajan tyttäret asuvat vuoroin hänen luonaan ja vuoroin äitinsä luona eri paikkakunnalla, jossa he myös käyvät koulua.

- Ehkä kaikki heidän koulukaverinsa eivät tienneet (ammatistani). Kerran hain nuorempaa tytärtä koulusta, ja sitten siinä meni 45 minuuttia, kun otettiin yhteiskuvia ja nimmareita oppilaiden, mutta myös opettajien kanssa. 

- Sitten mun tytär sanoi, seuraavalla kerralla kun tulin hakemaan, jotta päästään nopeammin pois tästä kusen polttamasta liiteristä, niin odota autossa. Että älä tule sinne pihalle hengailemaan, Kataja kertoo naureskellen. 

Napakymppiäkin juontanut Kataja selittää, ettei osannut ajatella hänen ilmestymisensä koululle synnyttävän mitään huomiota. 

 - Koska vietän arkeani Riihimäellä, ja tyttäreni ovat olleet ennen tätä vaihetta Riihimäellä koulussa. Meitä on siellä monta tv:stä tuttua, jotka ovat asuneet siellä aina, niin siellä ei tapahdu yhtään mitään. En tajunnut, kun menin sinne, että aiheutin tämmöisen... Lähinnä siinä kohtaa häntä harmitti, että hän joutui hengailemaan koulussa ja odottelemaan, Kataja kertoo.

Janne Katajan koko haastattelun pääset kuulemaan Sadun sunnuntaivieras -ohjelmassa Iskelmällä klo 13-16 sunnuntaina 2. helmikuuta. 

Ohjelman jakson pääset kuuntelemaan alta. 

Lue myös: Aku Hirviniemen ja Janne Katajan paidaton yhteiskuva huvittaa: 'Haluaisin tämän tapettina seinään'

Lue myös: Janne Kataja joutui identiteettivarkauden kohteeksi - "Olisi edes ottanut Leppilammen kuvat"

Voice.fi, Iskelmä ja Radio Nova ovat osa Bauer Mediaa.  

Juttua korjattu 2.2.2020 klo 16.55: Otsikkoa muutettu. Otsikossa aikaisemmin luki "Janne Kataja aiheutti kohtauksen tyttärensä koululla: "Siinä meni 45 minuuttia".

Kilpailut

Uusimmat