Kuva: AOP

Billie Eilish närkästyi hänen imitaattoireihinsa: "Näytätte minut huonossa valossa"

03.02.2020 13:45 - Milena Raappana

Poptähti myös huomautti, ettei julkisilla paikoilla hänen imitointinsa ole turvallista.

Vaikka julkisuuden henkilöksi pukeutuminen saattaisi tuntua kunnianosoitukselta omaa idoliaan kohtaan, kaikki tähdet eivät katso asiaa hyvällä. 

Nyt popsensaatio Billie Eilish, 18, on ottanut kantaa videoon, jolla esiintyy häntä esittävä henkilö. 

Paper Magazine uutisoi Eilishin ottaneen kuvakaappauksia tubettaja Jordan Matterin tekemästä videosta ja päivittäneen ne Instagram Storiesiinsa. Kuvien ohessa Grammyja kahminut laulaja-lauluntekijä pyysi ihmisiä lopettamaan hänen imitoimisensa.

"Se ei ole teille turvallista ja on ilkeää ihmisiä kohtaan, jotka eivät tiedä asiasta. Näytätte minut huonossa valossa."

Eilish myös kommentoi asua, johon imitoija oltiin puettu, ja kirjoitti sivaltavasti:

"Myös todella epäkunnioittavaa, että menette ulos esittäen, että pukeutuisin NÄIN." 

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kritiikki saavutti videon tekijän Matterin ja hän vastasi Eilishin ja tämän fanien viesteihin Instagram-päivityksellä. 

Matter kirjoitti koonneensa kuvauksia varten yleisön ja pyytäneen Eilishiä esittäneen akrobaatin tekevän ison cheerleadering-voltin, mikä paljastaisi, ettei kyseessä ole poptähti. Tubettaja kuitenkin pahoitteli tekoaan ja sanoi, ettei hänellä ollut aikeita loukata Eilishiä. 

"Olen suuri fani, kuten kaikki muutkin. En ole koskaan aiemmin tehnyt julkkiksia imitoivia videoita, mutta ne ovat melko yleisiä, joten ajattelin, että olisi hauska tehdä oma akrobaattisella twistillä. Plus tämä oli mahdollisuus tuoda esiin uskomattomia cheer-taiteilijoita, joita usein ylenkatsotaan", Matter kirjoitti.

"Minusta se tuntui täysin harmittomalta, koska missään vaiheessa videon aikana emme esitäneet, että kyseessä olisi todella Billie. Olen ottanut suoraan yhteyttä Billieen ja Maggieen ja pyytänyt anteeksi enkä julkaise videota ilman heidän lupaansa. Toivottavasti tämä selventää asioita", Matter päätti päivityksensä.

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Insider-julkaisun mukaan Matterin tekemä video ei ole ainoaa laatuaan. Eilish oli ottanut myös kuvakaappauksia muista hänestä tehdyistä imitointivideoista ja viesti oli sama kaikille: "lopettakaa". 

Lue myös: Kim Kardashianin kaksoisolento ärsyyntyi ulkonäkövertauksista: 'Isoäitinikin näytti Kimiltä'

Lue myös: Ariana Grande on näreissään kaksoisolennolleen: 'Tämä on todella kummallista'

Lähteet: Paper Magazine, Insider

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat