Kuva: AOP

Billie Eilish ottaa kantaa tekstiviestikohuun: "Miksi vanhempi mies ei voisi olla fanini?"

04.02.2020 11:45 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Asia juontaa juurensa viime vuoden marraskuuhun.

Internetissä käytiin marraskuussa kiivasta keskustelua, kun supertähti Billie Eilish, 18, paljasti, että hän ja räppäri Drake, 33, tekstailevat paljon. Nettikansa oli muun muassa väitellyt siitä, onko hyvä asia, että Drake lähettelee viestejä teinille: Tuolloin Eilish oli vielä 17-vuotias.

Nyt Eilish on puhunut ystävyydestään Draken kanssa Vogue-lehden haastattelussa ja kertonut mielipiteensä nettikeskusteluista.

- Ihmiset ovat niin herkkiä. Miksi vanhempi mies ei voisi olla artistin fani? Maailmassa on aika paljon ihmisiä, joista nettikansan pitäisi olla enemmän huolissaan. Ovatko ihmiset tosissaan, kun sanovat, että on karmivaa, kun Drake on minun fanini, mutta äänestävät silti Trumpia? Eilish tuhahti.

Haastattelussa Eilishilta kysyttiin myös, että kenen supertähtien numerot hänellä on puhelimessaan.

- Hmm.. No ainakin sieltä löytyy Hailey Bieber, Justin Bieber, Young Thug, Avril Lavigne, Ariana Grande, Kid Cudi, Ty Dolla Sign, Teyana Taylor... Eilish luetteli ja jatkoi:

- Oho, onpas heitä paljon. Mutta sitten ihmiset jaksavat vääntää Drakesta. Drake on yksi mukavimmista ihmisisistä, joita tiedän, ja hän on kohtelias.

Lue myös: Billie Eilish esittää uuden Bond-elokuvan tunnuskappaleen: "Olen edelleen shokissa"

Lue myös: Billie Eilish närkästyi hänen imitaattoireihinsa: "Näytätte minut huonossa valossa"

Lue myös: Katso tämän vuoden Grammy-voittajat - Billie Eilishille voitot merkittävimmissä kategorioissa

Lähde: Hollywood Life

Kilpailut

Uusimmat