Kuva: AOP

Mikä tv-sarjan naishahmo olet? Tähtimerkkisi paljastaa

09.02.2020 10:15 - Milena Raappana

Oletko määrätietoinen Blair Waldorf vai diplomaattinen Carrie Bradshaw? Horoskooppimerkilläsi on asiasta mielipide.

Tv-sarjoista löytyy mieleenpainuvia naishahmoja ja niin kutsuttuja "it-girl"-hahmoja aina Frendien Rachelista Sinkkuelämän Carrieen. 

Monella heistä on paljon yhteisiä piirteitä, kuten ihastuttavia asukokonaisuuksia, mutta myös silmiinpistäviä luonteenpiirteitä ja persoonallisuus, joiden takia heihin tunnetaan vetovoimaan. 

Elle Australia -julkaisu sovitti yhteen eri tv-sarjojen merkittäviä naishahmoja ja horoskooppimerkkejä. Oletko sinä ikoninen Gossip Girlin Serena vai The O.C.:n Marissa? Sen kertoo horoskooppimerkkisi. 

Vesimies (20.1.-19.2.): Rachel Green Frendeistä

Ei ole epäilystäkään, etteikö Rachel olisi it-girl. Hänellä on upeat hiukset, tyylitajua ja asukokonaisuuksia, joista tämän ajan tyylitietoiset naiset ottavat mallia. Itsekouluttautuneen vesimiehen tapaan Rachel on tämän tähtimerkin tyypillisen kuvauksen ruumiillistuma. Hän on todella menevää sorttia, mutta myös melko itsepäinen, ja yllättävän osuva sarkamilla höystetyllä tilannekomiikallaan. 

Kalat (20.2.-20.3.): Marissa Cooper The O.C. -sarjasta

Marissa huokuu kalojen tuomaa fiilistä vaatekaapin unenomaisella ja röyhelöisellä sisällöllään. Hahmo on kuten tähtimerkki: suloinen, fiksu, hieman altis vaikutteille ja hänen etuoikeutetusta taustastaan huolimatta todella empaattinen. 

Oinas (21.3.-19.4.): Kelsey Peters Younger-sarjasta

Vaikka Kelsey Peters on kaukana perinteisestä it-girl-hahmosta, hän on ehdottomasti merkittävä hahmo noustessaan nuorimpana naisena kustantamon johtoon ja kahmii seuraajia netissä. Oinaan energiaa huokuu hahmosta, sillä hän on vahva, päättäväinen ja todella kilpailuhenkinen. 

Härkä (20.4.-20.5.): Hilary Banks Bel-Airin Prinssistä

Hilary Banks, 90-luvun tyyli-ikoni, ansaitsee paljon enemmän huomiota, mitä hän yleensä saa. Härkä osuu nappiin tämän merkittävän hahmon kanssa, sillä hän on herkkä, tunnettu shoppailun rakastaja ja hän arvostaa laadukkaita asioita sekä mukavuutta. Nämä luonteenpiirteet voidaan myös yhdistää pinnallisuuteen ja etuoikeuteen. Shoppailuhimosta huolimatta hän on myös todella kiltti, huolehtiva ja flirttaileva. 

Kaksoset (21.5.-20.6.): Veronica Lodge Riverdalesta

Terävä ja tavattoman määrätietoinen Veronica Lodge henkii kaksosten energiaa. Hyvin koulutettu Veronica on uskomattoman sinnikäs ja siunattu bisnesälyllä. Kuten monet tämän tähtimerkin edustajat, hän on impulsiivinen, mikä saattaa toisinaan aiheuttaa hänelle ongelmia. 

Rapu (21.6.-22.7.): Summer Roberts The O.C. -sarjasta

Aloitettuaan hemmoteltuna rikkaana tyttönä, Summer kehittyi eniten The O.C.:n hahmoista. Ja kuten ravulla, hänen kuorensa osoittaa vääräksi hänen herkän sisimmänsä etenkin hänen suhteidensa valossa. Hän oli paljon fiksumpi ja myötätuntoisempi, mitä ohjelma aluksi antoi ymmärtää (kaksi todella rapumaista piirrettä). Tästä saimme nähdä ripauksen, kun Summer lähti opiskelemaan Browniin ja hänetä tuli ympäristöaktivisti. 

Leijona (23.7.-22.8.): Serena van der Woodsen Gossip Girlistä

"Kultainen tyttö" leijonan luonteella. Onko olemassa enemmän tätä tähtimerkkiä edustavaa hahmoa, kuin Gossip Girlin Serena. Leijonat tunnetaan heidän kuplivasta persoonallisuudestaan ja taipumuksestaan nauttia huomion keskipisteenä olemisesta, vaikke he välillä esittävät muuta. Kuten Serenan tapauksessa leijonamainen karisma pitää hänet eloisana ja kiinni juhlimisessa. 

Neitsyt (23.8.-22.9.): Fallon Carrington Dynastia-sarjasta

Hemmoteltu, mutta fiksut Fallon Carrington ei tyydy olemaan vain hänen perheensä omaisuuden perijä. Kuten perfektionisti tähtimerkki, jonka elementti on maa, hän on kova tekemään töitä ja omaistautunut perustamaan oman imperiumin. Hän on myös pikkutarkka ja todella laskelmoiva. Kuten klassinen neitsyt hän on todella huolehtiva ihmisiä kohtaan, joita rakastaa, vaikka  hänen ulkokuorensa onkin hieman uhkaava.

Vaaka (23.9.-23.10.): Carrie Bradshaw Sinkkuelämää-sarjasta

Jos jokin horoskooppimerkki tunnetaan sosiaalisena tyyppinä, jolla on ehtymätön rakkaus luksusta kohtaan ja taipumus yliajatteluun, se on ehdottomasti vaaka. Tähtimerkin ruumiillistuma tv-sarjojan naishahmoissa on ehdottomasti Sinkkuelämää-sarjan Carrie Bradshaw. Hän on diplomaattinen (usein pyrkii löytämään tasapainon ystävien äärimmäisissä näkökulmissa), idealisti (ikuisesti etsii täydellisiä kenkiä - ja parisuhdetta) ja pitää shoppailua urheiluna. 

Skorpioni (24.10.-22.11.): Blair Waldorf Gossip Girlistä

Salaileva, strateginen ja äärimmäisen intohimoinen Blair Waldorf on kiistämättä malliesimerkki ultimaattisesta skorpionista. Hän on uskomattoman sinnikäs (etenkin, kun hän on huolissaan juonistaan), lojaali, kunnes hänen rajansa ylitetään, syvästi tunteellinen, kontrolloiva ja huono antamaan anteeksi heille, jotka ovat tehneet häntä kohtaan väärin. Kuten tyypillinen tämän tähtimerkin edistäjä, hän ei deittaile (hänen ja Chuckin suhdetta ei lakseta, sillä hän rakasti miestä todella), vaan suosii syviä suhteita, joissa on intensiivinen "tunteet kohtaavat seksuaalisuuden" -yhteys.

Jousimies (23.11.-21.12.): Kat Edison The Bold Type -sarjasta

Sosiaalisen median ohjaaja Kat Edison ei voisi olla enempää jousimies. Rehellisen, seikkailunhaluisen, menevän ja optimistisen Katin hauska ja raju persoonallisuus on täysin linjassa tulimerkin kanssa. Hän osaa kapinallisesti käyttää somealustojaan paikallisten yritysten ja seksuaalivähemmistön edustajien hyväksi. Varjopuolena hänen positiivisuutensa saattaa olla hieman liian idealistista ja joskus naiivia, mutta hän melkein aina luovii tiensä ongelmien ohi. 

Kauris (22.12.-19.1.): Rachel Zane Suits-sarjasta

Vaikka hän ei teknisesti ottaen ollut "it-girl", Rachael Zanella on vaatekaappi, työmoraali ja hyvä maku ollakseen rakastettava vaikuttaja. Hänen maanläheisten ja aliarvostetuttejen asujensa lisäksi hänestä huokui muitakin kauriin ominaisuuksia, kuten kunnianhimoisuus, sinnikkyys, kuri ja syvä uskollisuus. 

Lue myös: Vetovoimaisimmat horoskooppimerkit paljastettiin - löydätkö omasi listalta?

Lue myös: Horoskooppimerkit näkyvät kynsissä - katso tähtimerkkisi manikyyri

Lähde: Elle Australia

Kilpailut

Uusimmat