Kuva: AOP

Twitter tulistui prinssi Charlesille - antoi Katy Perrylle yllättävän nimityksen

06.02.2020 19:15 - Milena Raappana

Katy Perry nimitettiin British Asian Trust -järjestön lähettilääksi. Somekansa ei pitänyt amerikkalaisen poptähden valintaa sopivana.

Britannian hovi ei pääse draamasta eroon. Meghan Marklen ja prinssi Harryn sijaan somekansan tikunnokassa on tällä kertaa prinssi Charles ja hänen tekemänsä nimitys. 

Cosmopolitan-julkaisu uutisoi prinssi Charlesin ja hänen vaimonsa Cornwallin herttuataren Camillan poseeraavan yhdessä intialaisen liikenaisen Natasha Poonawallan kanssa kyltin alla, jossa luki "British Asian Trust". Kyseessä on kansainvälinen kehitysjärjestö, jonka toiminta keskittyy Etelä-Aasian alueelle. 

Twitter-draamaan ainekset kuitenkin tarjosi poptähti Katy Perryn, 35, läsnäolo tilaisuudessa ja hänen tuore nimityksensä. Prinssi Charles nimittäin teki laulajasta järjestön lähettilään. 

Nettikansa ei ole sulattanut nimitystä, sillä Perry ei ole aasialainen eikä brittiläinen. Moni ihmetteli eikö Charles löytänyt kansallisuudeltaan ja etniseltä taustaltaan sopivaa henkilöä hoitamaan lähettilään tehtäviä, joihin lukeutuu muun muassa lapsikauppaa vastaan taistelu. 

"Moni britti-aasialainen olisi voinut olla edustaja, mutta prinssi Charles valitsi Katy Perryn??? Mitä ihmettä, sitten he sanovat, ettei valkoista etuoikeutta ole olemassa."

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Katy Perry: British Asian Trustin lähettiläs."

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Cosmopolitanin uutisen mukaan Charles nimitti Perryn tehtävään tavattuaan hänet viime vuonna Mumbaissa ja kuullessaan poptähden sitoutumisesta hyväntekeväisyystyöhön. 

Vaikka hyväntekeväisyystyössä ei ole mitään pahaa, moni syyttää Perryn tuoretta asemaa "valkoisen pelastajan mentaliteetiksi" ja ovat vihaisia siitä, ettei tehtävää edusta henkilö, joka olisi syntyperäisesti alueelta. 

Perrya on myös joskus nimitetty "popmusiikin pahimmaksi kulttuuriseksi omijaksi", sillä hän on useaan otteeseen pukeutunut muiden kulttuurien edustajiksi niin musiikkivideoissaan, konserteissaan kuin punaisen maton tapahtumissakin.

Lue myös: Katy Perry haastettiin oikeuteen Instagram-kuvan takia - katso kiistan aloittanut halloween-otos

Lue myös: Katy Perry hävisi tekijänoikeuskiistan - jättihitti muistuttaa liikaa kristillistä rap-biisiä

Lähde: Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat