You-sarjan tähti Penn Badgleysta tulee isä - vaimo Domino Kirke julkaisi koskettavan kirjoituksen

11.02.2020 11:45 - Milena Raappana

Onnellisen uutisen taustalla on kuitenkin kaksi keskenmenoa, jotka saivat pariskunnan melkein luopumaan toivosta.

Netflixin suosittua You-sarjaa tähdittävä Penn Badgley, 33, saa lapsen yhdessä puolisonsa laulaja Domino Kirken, 36, kanssa. 

Teen Vogue uutisoi Kirken tekemästä Instagram-päivityksestä, jossa hän kertoi iloisesta uutisesta.Tunteikkaassa kuvatekstissä Kirke myös kertoi keskenmenoista, jotka saivat pariskunnan melkein luopumaan toivosta yhteisen lapsen suhteen. 

"Tällä tiellä taas... raskaus menetyksen jälkeen on täysin eri asia. Kahden peräkanaa tulleen keskenmenon jälkeen olimme valmiita luovuttamaan. Lopetin uskomasta kehooni ja aloin hyväksymään faktan, ettei tämä onnistuisi", Kirke, joka on myös doula, kuvaili tilannetta.

"Synnytyksen avustajana olen nähnyt ja kuullut kaiken. Lempeästi irrottautuminen menetyksistä, joissa olen ollut läsnä, on vaatinut minulta kaiken, jotta voisin olla läsnä omassa kokemuksessani", Kirke kirjoitti. 

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Laulajalla on yhdessä entisen puolisonsa muusikko Morgan O'Kanen kanssa lapsi. Kirke kuvaili, miten ei 25-vuotiaana raskaana olleessaan tiennyt mistään mitään. 

"Nyt kymmenen vuoden arvokkalla kokemuksella vaalin synnytysyhteisöäni ja tietoa, jota minulla on. Sinä, pikkuinen, opetat meitä nyt jo elämään hetkessä tavalla, jota emme ennen osanneet. Kiitos", Kirke päätti kirjoituksensa. 

Badgley on pysynyt isosta uutisesta sosiaalisessa mediassa vaiti. 

Lue myös: Suositun stalkkerisarjan kolmas tuontatokausi on jo suunnitteilla: 'Meillä on niin mehukas idea'

Lue myös: Kohutun You-sarjan komistus sai fanit ihastumaan hahmoon - vastaa nyt kommentteihin

Lähde: Teen Vogue

Kilpailut

Uusimmat