Kuva: Emmi Moilanen

Onko Saara Aalto mustekalamaskin takana britti-tv:n hittiohjelmassa? Spekulaatiot käyvät kuumina

12.02.2020 09:45 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Monet arvelevat suomalaislaulajan esiintyvän The Masked Singer UK -ohjelmassa.

Saara Aalto, 32, on nähty Isossa-Britanniassa suuren luokan tv-ohjelmissa X Factor ja Dancing On Ice. Nyt jotkut tv-katsojat ovat vakuuttuneita siitä, että Aalto nähdään tällä hetkellä suosiota niittävässä The Masked Singer UK -ohjelmassa.

Ohjelmassa julkisuudesta tutut henkilöt on naamioitu niin perusteellisesti, että heitä ei voi ulkomuodosta tunnistaa. Nämä henkilöt esittävät ohjelmassa lauluesityksiä, joiden perusteella ohjelman panelistit ja katsojat arvuuttelevat, keitä maskien takana oikein piilee.

Brittien Masked Singer -ohjelmassa on nyt jäljellä kolme kilpailijaa, joista yhden arvuutellaan olevan Saara Aalto. Esimerkiksi Twitterissä monet ovat kiinnittäneet huomiota siihen, että Octopus-hahmon lauluääni muistuttaa kovasti Aallon ääntä. Octopus on laulanut kappaleita, jotka soveltuvat hyvin Saara Aallon musiikilliseen imagoon. Ohjelmassa Octopus on esittänyt muun muassa Madonnan Voguen, Pieni merenneito -animaatiosta tutun Part of Your Worldin ja Shirley Basseyn Diamonds Are Foreverin. Ohjelman panelistit Rita Ora, Jonathan Ross ja Davina McCall eivät ole onnistuneet vielä arvaamaan Octopusin henkilöllisyyttä.

Jos video ei näy alla, klikkaa tästä.

Twitterissä arvuuttelu käy kuumana. Jotkut ovat huomioineet, että Octopus on laulanut esityksissään eri kielillä, mikä on yksi Saara Aallon tavaramerkki.

”Voisiko Octopus olla Saara Aalto? Hän on laulanut eri kielillä”, on yksi miettinyt.

”Octopus kuulostaa niin paljon Saara Aallolta”, kommentoi eräs.

Masked Singer UK on nauhoitettu jo aikaisemmin, joten lähetykset eivät ole livelähetyksiä. Näin ollen Saara Aalto on hyvinkin saattanut hoitaa ohjelman kuvaukset ennen kuin hän vetäytyi lomalle tammikuussa. Nainen kertoi lomasuunnitelmistaan aiemmin Voice.fi:lle tässä jutussa.

Tähän mennessä Masked Singer UK -ohjelmassa esiintyjiksi ovat paljastuneet muun muassa laulajat Cee Lo Green, The Darkness-yhtyeen Justin Hawkins ja Kelis. Formaatti saapuu myös Suomen televisioon. Masked Singer Suomi -ohjelmaa aletaan esittää MTV3-kanavalla tänä keväänä.

Saara Aalto -spekulaatioista uutisoi ensimmäisenä Ilta-Sanomat.

Lue myös: Saara Aallon entinen suojatti hamuaa nyt viisuedustusta: "Minulla on paljon opittavaa Saaralta"

Lue myös: Saara Aalto ei menisi naimisiin, jos puoliso olisi mies - "Häämme voivat olla esimerkki"

Lähteet: Express, Wikipedia

Kilpailut

Uusimmat