Kuva: Lauri Kujanpää

Rankan avioeron kokenut Herra Ylppö saa härskejä ehdotuksia: "Olen saanut ryhmäseksikutsuja"

12.02.2020 17:45 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Herra Ylppö kuvailee itseään laiskaksi sinkuksi.

Keväällä 2018 Herra Ylppö, oikealta nimeltään Frank Mäntymäki, 46, erosi vaimostaan, jonka kanssa hän oli ollut yhdessä kymmenen vuoden ajan. Eron aiheuttamat tuntemukset on tiivistetty miehen uuden yhtyeen Herra Ylppö & EX:n esikoisalbumille Lovi.

Vaikka ero oli rankka, itse albumilla ei kuulla vihaa, vaan hämmennystä ja lopulta toivoa. Erosta on kohta kulunut kaksi vuotta, mutta Ylpöllä ei ole vielä kiirettä uuteen parisuhteeseen. Hän kertoo Voice.fi:lle mieluummin erakoituvansa Porvoon-kodissaan.

- Olen sinkku, mutta aika laiska sellainen. Ei minulla ole minkäänlaista halua parisuhteeseen tällä hetkellä. Ehkä se tulee ennen kuin täytän 74 vuotta, Ylppö sanoo pilke silmäkulmassaan.

Ottajia miehelle kyllä olisi. Ylppö paljastaa, että härskejäkin ehdotuksia on yksityisviesteillä tullut.

- Olen saanut kaikennäköisiä ryhmäseksikutsuja, mutta en ole mennyt mihinkään. Minulla on tärkeämpääkin tehtävää. Ykkösprioriteettini on hoitaa lapset kunnolla, ja seuraavaksi tärkeintä on tehdä taidetta. Kolmatta en vielä ole selvittänyt itselleni, mutta ei se välttämättä ryhmäseksi ole.

Herra Ylpöllä ja hänen entisellä puolisollaan on vuosina 2011 ja 2013 syntyneet lapset. Ylppö kertoo Voice.fi:lle hoitavansa lapsia viikoittain.

- Lapset pitivät minut ajautumasta täydelliseen rappiotilaan eron jälkeen, Ylppö kertoo.

Ex-pari on jäänyt asiallisiin väleihin keskenään.

- Saamme hyvin hoidettua yhteiset lapsemme. Hän on erittäin fiksu ihminen. Meillä ei ole mitään ongelmia.

Herra Ylppö & EX -yhtyeeseen kuuluvat Ylpön lisäksi Joel Attila ja Hamid Moeini. Ja kyllä, EX-nimi bändin nimessä viittaa juurikin Ylpön eroon, joka oli koko Lovi-albumin lähtökohtana. Aiemmin Herra Ylppö on vaikuttanut Maj Karmassa ja Herra Ylppö & Ihmiset -kokoonpanoissa.

Lue myös: Jouni Hynynen muisteli vuosien takaisen bileillan seurauksia: Krapula vei Herra Ylpön maistraattiin

Lue myös: Herra Ylppö ja Ex kattavalle kiertueelle - katso keikkapaikat

Kilpailut

Uusimmat