Kuva: Mikko Löppönen

Muistatko Salkkarit-Tuomon? Ville Seivo toteuttaa Vaasassa uusia unelmia, mutta palaa vielä ruutuun

23.02.2020 12:15 - Henna Koste

Ville Seivo on tuttu kasvo myös teatterilavoilta. Nyt hän on pääsee käyttämään myös koreografin taitojaan.

Muistat ehkä Ville Seivon, 41, Salatut elämät -sarjan Tuomona. Vaikka Seivon hahmo poistui Pihlajakadulta vuosia sitten, on miehen näyttelijän ura pysynyt aktiivisena. Tällä hetkellä Seivo vaikuttaa Vaasassa.

- Olen ollut Vaasan kaupunginteatterin kiinnityksessä vuodesta 2014. Tällä hetkellä olen mukana esityksissä Sugar – Piukat paikat sekä Romeo ja Julia, Seivo kertoo.

Näyttelijä kertoo, että teatteri on laji, jonka suola on vuorovaikutus yleisön kanssa. Seivo on päässyt käyttämään myös koreografin lahjojaan.

- Olen tehnyt muun muassa Romeoon ja Juliaan taistelukoreografiat, samoin yhteen tulevaan lyhäriin, Seivo paljastaa.

Näyttelijänä mies on tottunut hallitsemaan samaan aikaan monia rooleja. Hän toteaa, että sillä on myös terveysvaikutuksia.

- Se on yllättävää. Juttelin yhden kollegan kanssa, ja puhuimme siitä, että se tekee hyvää aivoille. Kolmea, neljää pystyy vielä jongleeraamaan päällekkäin, Seivo naurahtaa.

Tällä hetkellä Seivo nähdään muun muassa Vaasan kaupunginteatterissa Sugar - Piukat paikat -musikaalikomediassa. (kuva: Vaasan kaupunginteatteri)

(kuva: Vaasan kaupunginteatteri)

Perhe-elämästä nauttiva Seivo on löytänyt myös uuden harrastuksen, joka sallii näyttelijän työn poikkeukselliset aikataulut.

- Olen aloittanut juoksemisen. Harjoitukset ovat aamulla ja illalla, joten siinä välissä on vaikea mennä minnekään tunnille. Juoksemaan voi lähteä kotiovesta, milloin haluaa ja ehtii. Tähtään itse asiassa maratonille, Seivo kertoo.

Lähitulevaisuudessa mies jää virkavapaalle ja suuntaa Helsingin suunnalle. Vaikka hän kuvailee hieman vieraantuneensa kameratyöskentelystä, hän toivoo uusia projekteja. Sellaisia on myös tiedossa, mutta niistä mies ei pysty vielä puhumaan enempää.

Entä muistavatko tv-katsojat tosiaan vielä Tuomon?

- Kyllä minut siihen vielä yhdistetään. Ihmiset tunnistavat ja miettivät olemmeko nähneet jossain, asummeko samassa rapussa?, Seivo toteaa ja jatkaa, että television voima on valtava.

Salla ja Tuomo! Seivo näytteli Hanna Kinnusen kanssa pariskuntaa Salatut elämät -sarjassa. (kuva: AOP)

Lue myös: MTV: Hemmo Karja jätti Salatut elämät: "Sain sellaisen duunitarjouksen, josta oli vaikea kieltäytyä"

Kilpailut

Uusimmat